Pedja Ča 1891 Napisano Novembar 3, 2025 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene najlepsi nejked ... Onaj 660 mi je bio prelep...ali ovaj ako izlazi verovatno ce biti naciljan u narednom periodu. Nekako u moru novih modela ovi Triumph-i mi se izdvajaju... Cini mi se da 2026 donosi neki novi talas zanimljivih modela... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2539 Napisano Novembar 4, 2025 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2056 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dizajneri kao da se trude ko će ružniji motor da napravi. Nekada su nejkedi bili sinonim udobnosti za putovanje u dvoje Yamah XS 1100, Kawa MK2, Suzuki GS 1100 e, Honda Bold Or, a danas, sudeći barem po ovom Trijumfu, ih dizajniraju po ukusu ego manijaka kojima motocikl služi da se voze od kafića do kafića i oštre patku na semaforu. Ali šta je tu je ukusi se razlikuju a fabrike se vode zahtevima tržišta. Ili u prevodu ko je nama kriv što smo omatorili pa još uvek slušamo Stonese i divimo se Kawi Z 900, Hondi CB 750 ili Tijumfu Bonevil. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7803 Napisano Novembar 4, 2025 Ne silazi, 6807 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo još na nešto i liči, mada se slažem da je generalno novi motocikl prvenstveno orijentisan samo i isključivo na vozača. Gomila elektronike, eko motori i još elektronike. Onaj gore crveni na rados'...ne biH mi smetao...a gospođa ako 'oće da turi guzicu, nek probuši kašiku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1891 Napisano Novembar 4, 2025 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazim malo iz teme ali ja kad probuzih kasiku,gospodja kaze da nisam razumeo poentu i da nije to to, 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5719 Napisano Novembar 4, 2025 Drug član, 1971 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo super, samo da je malo duži rep. Ima neki vajb motora iz kraja prve decenije ovog veka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1113 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan "Launched Review" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1891 Napisano Februar 20 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Robi je napisao: "Launched Review" Znaci sa ovog moze da se padne...ne valja to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1113 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj ispred njega jedva ostade na točkovima, a njemu sigurno nije pomoglo što je toliko visok i krupan... Grupna vožnja, krpljen asfalt, pretpostavljam koren ovog drveta... Sve po malo = jbg (+6 polomljenih rebara) Meni se nije svidelo kod sedenja na ovom motoru kako mi se noge/kolena naslanjaju na rezervoar, inače baš lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6444 Napisano Četvrtak u 10:10 Ne silazi, 5280 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Testirao Trident 800. Dopao mi se. Uspravan položaj sedenja dobro dođe za manevrisanje po gradu, a i manje zamara na otvorenom putu. Sasvim se lepo ponaša motor u vožnji. Agregat odličan. Do 5.500 o/min pitom i taman kako treba za kruziranje, a od 5.500 o/min kreće zabava. Nije stidljiv na ubrzanju, na 220 metara postigne 168 km/h, maksimalna brzina koju sam izvukao je 218 km/h, može još, ali pošto nema zašite od vetra gledao sam ruke kako mi klize sa upravljača. Ima tempomat, kontrolu proklizavanja, "kvik šifter" naviše i naniže, kontrolu proklizavanja, tri režima vožnje, "cornering" ABS i povezivanje sa pametnim telefonom. Od mana: zadnji amortizer koji piše da ima podešavanje povrata, a ili je jako dobro sakriveno za podešavanje ili ga nema. Oprugu sam dotegao za 2 stepena, ali preko neravnina amortizer i dalje nastavi da pumpa. Druga mana je raspored informacija na ekranu, potrebno je nekad malo više vremena i pažnje da se dođe do informacije koja vas trenutno zanima. Realno, za one koji su navikli ne bulje u ekran i nije neka zamerka, ali za one koji prate i šaltaju informacije, zna da odvuče pažnju. Cena za Trident 800 u zavisnosti od kombinacije boja iznosi 10.290/10.490 EUR. Dosta toga se dobije za taj novac. Svi utisci sa testa, detaljno opisani nalaze se u tekstu. Stavio sam i tabelu poređenja sa konkurencijom, ali predlaže da tabelu gledate ili na desktopu ili da zakrenete telefon jer nam editor nešto nije blagonaklon prema korisnicima mobilnih uređaja, bar kada je reč o tabelama. Test Triumph Trident 800 - Sportista sa retro izgledom - BJBikers.com BJBIKERS.COM U novu godinu Triumph Trident 800 koji nije samo osveženje naked motocikala srednje radne zapremine, već je osvim motociklom rešio svojim kupcima da ponudi manje sportsku... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1541 Napisano pre 22 sati onaj koji oblikuje, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Jovan Ristic said: Testirao Trident 800. Dopao mi se. Uspravan položaj sedenja dobro dođe za manevrisanje po gradu, a i manje zamara na otvorenom putu. Sasvim se lepo ponaša motor u vožnji. Agregat odličan. Do 5.500 o/min pitom i taman kako treba za kruziranje, a od 5.500 o/min kreće zabava. Nije stidljiv na ubrzanju, na 220 metara postigne 168 km/h, maksimalna brzina koju sam izvukao je 218 km/h, može još, ali pošto nema zašite od vetra gledao sam ruke kako mi klize sa upravljača. Ima tempomat, kontrolu proklizavanja, "kvik šifter" naviše i naniže, kontrolu proklizavanja, tri režima vožnje, "cornering" ABS i povezivanje sa pametnim telefonom. Od mana: zadnji amortizer koji piše da ima podešavanje povrata, a ili je jako dobro sakriveno za podešavanje ili ga nema. Oprugu sam dotegao za 2 stepena, ali preko neravnina amortizer i dalje nastavi da pumpa. Druga mana je raspored informacija na ekranu, potrebno je nekad malo više vremena i pažnje da se dođe do informacije koja vas trenutno zanima. Realno, za one koji su navikli ne bulje u ekran i nije neka zamerka, ali za one koji prate i šaltaju informacije, zna da odvuče pažnju. Cena za Trident 800 u zavisnosti od kombinacije boja iznosi 10.290/10.490 EUR. Dosta toga se dobije za taj novac. Svi utisci sa testa, detaljno opisani nalaze se u tekstu. Stavio sam i tabelu poređenja sa konkurencijom, ali predlaže da tabelu gledate ili na desktopu ili da zakrenete telefon jer nam editor nešto nije blagonaklon prema korisnicima mobilnih uređaja, bar kada je reč o tabelama. Test Triumph Trident 800 - Sportista sa retro izgledom - BJBikers.com BJBIKERS.COM U novu godinu Triumph Trident 800 koji nije samo osveženje naked motocikala srednje radne zapremine, već je osvim motociklom rešio svojim kupcima da ponudi manje sportsku... Sto nisi stavio nekog krupnog pozadi, pa nam onda reci utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3994 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 1312 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, u tekstu je odlična slika iz profila ispod koje piše "Viši vozači mogu bez problema da se “spakuju” na Trident 800" Iako mogu da se spakuju, iako mi se dizajn dopada, viši vozači na ovome izgledaju smešno i nemaju šta da traže. Kao da je pravljen za italijane i japance. Slika ovog motora sa velikim vozačem i krupnim balanserom bi me odmah asocirala na film "Glupan i Tupan" edit za mlađe generacije Promenio pre 19 sati član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...