pedjazz 945 Napisano Ponedeljak u 20:20 Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene najlepsi nejked ... Onaj 660 mi je bio prelep...ali ovaj ako izlazi verovatno ce biti naciljan u narednom periodu. Nekako u moru novih modela ovi Triumph-i mi se izdvajaju... Cini mi se da 2026 donosi neki novi talas zanimljivih modela... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2516 Napisano pre 14 sati Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2046 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dizajneri kao da se trude ko će ružniji motor da napravi. Nekada su nejkedi bili sinonim udobnosti za putovanje u dvoje Yamah XS 1100, Kawa MK2, Suzuki GS 1100 e, Honda Bold Or, a danas, sudeći barem po ovom Trijumfu, ih dizajniraju po ukusu ego manijaka kojima motocikl služi da se voze od kafića do kafića i oštre patku na semaforu. Ali šta je tu je ukusi se razlikuju a fabrike se vode zahtevima tržišta. Ili u prevodu ko je nama kriv što smo omatorili pa još uvek slušamo Stonese i divimo se Kawi Z 900, Hondi CB 750 ili Tijumfu Bonevil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7080 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 6650 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo još na nešto i liči, mada se slažem da je generalno novi motocikl prvenstveno orijentisan samo i isključivo na vozača. Gomila elektronike, eko motori i još elektronike. Onaj gore crveni na rados'...ne biH mi smetao...a gospođa ako 'oće da turi guzicu, nek probuši kašiku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 945 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazim malo iz teme ali ja kad probuzih kasiku,gospodja kaze da nisam razumeo poentu i da nije to to, 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5426 Napisano pre 11 sati Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo super, samo da je malo duži rep. Ima neki vajb motora iz kraja prve decenije ovog veka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...