Endurac 981 Napisano Novembar 3 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jednom obukao. Dzabe, imam tonu opreme rasciscavam. Br 46. 0637716465. Slavija. Jos jedne br. 45 isto odlicne malo plice, samo jezik se unutra malo ljusti kao na vecini (od stajanja ne od nosenja). 30 eur. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 1026 Napisano Novembar 3 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bi ako moze neka slika.. hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 981 Napisano Novembar 3 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Redosled kolega Filip, jovica, Bojan, kolega Godovic ako mozes da mi sibnes por na viber slikacu ti, telefon na kome mi je Viber mi je slomoljen od juce kamera bas losa.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 115 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim za red, ako mogu slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2849 Napisano Novembar 3 Andragog, 5426 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem ali da ih zipuješ na 44 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...