6.5 Creedmoor 109 Napisano pre 14 sati U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista izazvao tešku saobraćajnu nezgodu u Višnjici - Palilula.info WWW.PALILULA.INFO Prema nezvaničnim informacijama, prethodne noći je u naselju Višnjica došlo do ozbiljne saobraćajne nezgode. Poznanik nazalost nije izdrzao i podlegao je povredama, posle mesec i po dana borbe za zivot. U poslednje vreme je imao nekoliko teskih operacija, pocele su da ga napadaju bakterije, imao je stalno temperaturu i ja koliko sam dobio informaciju podlegao je od sepse. Postoje dve verzije sudara, i ja molim da neko isprica onu pravu verziju samo ako je siguran sto posto. Nikada ga nisam video da vozi bez kacige, ali po povredama glave i lica u ovom slucaju ili nije bila na glavi ili nije bila vezana, drugacijeg objasnjenja nemam. Laka ti crna zemlja Nikola. Cuvajte se svi... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8091 Napisano pre 13 sati Drug član, 2712 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bog dušu nek mu prosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...