Biker Q 1664 Napisano juče u 11:06 Drug član, 1727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je trebalo i u "Opste teme" ali nije vezano za motore, s tim sto ce mozda nekome zatrebati i neki specifican lager za motor. Meni konkretno treba lager IKL yugoslovenski standard oznake 360 99. Ne vidim ispre 99 ima li nesto, 1 ili kosa crta, zarez. Dimenzija je 45x90x23, s tim sto je jedna spoljasnja ivica "oborena". Nalazi se na viljuskaru na glavi koja nosi viljuske i kroz tunel ide gore dole. Mozda u vasem gradu ima, kod mene nema pa bi pomoc dobrodosla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5613 Napisano juče u 11:31 Drug član, 2699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan u BG-u ima na par mesta, ASTRID - kotrljajni lezajevi i semerinzi WWW.ASTRID.RS Trgovina na veliko i malo kotrljajnim ležajevima i semerinzima za potrebe auto i moto programa, kamionskog i programa građevinskih mašina Kolosal KOLOSAL.RS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13589 Napisano juče u 11:32 (promenjeno) Ne silazi, 3073 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ranko me preduhitrio... Pošalji preko Vibera fotke, 063221087 Astrid. Ako imaju, mogu i da pošalju. Promenio juče u 14:09 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9206 Napisano juče u 12:30 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q odi do Jagodine,prodavnica Feniks,ponesi ležaj i završiċe ti danas za sutra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1664 Napisano juče u 14:30 Drug član, 1727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, danas sam mogao da sam video ranije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9206 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je deo specifičan,za viljuškare,možda ga nema u prodavnici,probaj sa ,,Nikolić"viljuškari iz Kragujevca,imaju sve delove i šalju poštom,Imao sam saradnju sa nima,vrlo su korektni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...