Jump to content

Moto Zajednica

Slip on auspuh

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Honda nx500

Cao momci, pre par dana sam kupio novu hondu nx500 i izuzetno sam zadovoljan motorom. Jedina stvar koja mi smeta jeste to sto mu auspuh zvuci kao fen 😂. Zanima me da li neko mozda ima preporuku gde bih mogao da uzmem auspuh u Srbiji. Ja bih uzeo na svoju ruku, ali honda je poznata po tome sto zna da upali check engine lampu ako auspuh nije euro 5+ odobren. 

Hvala unapred 🙏

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Sa zamenom topa nema apsolutno nikakve nus pojave niti check engine. 

Imao sam na CB500X koji je isti motor kao i nx samo lepsi😆 I nikakvih problema niti check engine-a nije bilo. 

Cak ni fabricki ne zvuci kao fen.

• Hvala 1

• Drug član, 1455 postova
  • Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5
On 26.10.2025. at 20:19, Aleksa Sovilj je napisao:

ali honda je poznata po tome sto zna da upali check engine lampu ako auspuh nije euro 5+ odobren. 

Hvala unapred 🙏

😀 Hahaha, dobro se ismejah, ne zameri. Za sada Honda ne moze nista da zna osim ako ti ne diras SET/EXUP ili kako vec, ventil/klapnu ako ga ima na tom potezu izduva i naravno O2 sensor. Mozes da stavis i limenku Coca-Cola :) . Galamu ces dobiti svakako. Stavi nesto pristojno za tvoje motorce, nemoj one kineze jos mislim da nisu dorasli na izradi silencera, cevi i grane mozda se nesto izabere

• Hvala 1

• U prolazu, 4 postova
On 30. 10. 2025. at 15:58, Rider000 je napisao:

Sa zamenom topa nema apsolutno nikakve nus pojave niti check engine. 

Imao sam na CB500X koji je isti motor kao i nx samo lepsi😆 I nikakvih problema niti check engine-a nije bilo. 

Cak ni fabricki ne zvuci kao fen.

Eh sad dal je lepis to ne znam 😂😂, sala na stranu hvala na savetu. Nista uzece se neki leovince onda 

• U prolazu, 4 postova
On 30. 10. 2025. at 17:36, GixxerK6 je napisao:

😀 Hahaha, dobro se ismejah, ne zameri. Za sada Honda ne moze nista da zna osim ako ti ne diras SET/EXUP ili kako vec, ventil/klapnu ako ga ima na tom potezu izduva i naravno O2 sensor. Mozes da stavis i limenku Coca-Cola :) . Galamu ces dobiti svakako. Stavi nesto pristojno za tvoje motorce, nemoj one kineze jos mislim da nisu dorasli na izradi silencera, cevi i grane mozda se nesto izabere

Hahaha porucio sam leovince slip on po preporuci drugara. Ako upali check engine kojim slucajem će vratim stock prenego sto ode na tehnicki samo da mi se ugasi 😂😂.

Trebalo bi da ima O2 senzor u auspuhu ali to cu znati tacno tek kad ga skinem 😂

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja