Motorcyclist 21661 Napisano Decembar 15 Integrisan, 6797 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Rider000 said: Druze mi smo u depresiji. -50m nadmorske visine, tih 48ks je ovde 68ks, zato ja svuda pisem kako Strom ide i povlaci Vise ja volim voziti krivine po ravnom bez gore-dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 46 Napisano pre 3 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 12. 2025. at 19:16, Rider000 je napisao: Druze mi smo u depresiji. -50m nadmorske visine, tih 48ks je ovde 68ks, zato ja svuda pisem kako Strom ide i povlaci Uskoro stize "osmeh vojvodine" i kraj depresije, ja zato vec merkam neki supersport od 200 ks od srece da mi bude dovoljno kad se budem penjao na frusku goru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...