srna 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marka JTS sporting leatherwear.Kvalitet koze i izrada vrhunski. Jakna ima dodatni ulozak. Broj jakne 12, donjeg dela 28 otprilike za 170-175cm i 65-70kg.Kupljeno u kompletu,tako se i prodaje.Ako vas jos nesto interesuje pitajte.Cena 230 eur. 064/133-0738 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hoces zamenu za ovu koznu jaknu br.42 . Mojoj zeni velika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi zamena,pre bih malo korigovao cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Brate nemoj ti ovo da prodajesh, ovoj ribi shto si obukao EXTRA stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate nemoj ti ovo da prodajesh, ovoj ribi shto si obukao EXTRA stoji Zato sam je i slikao da se vidi kako treba da izgleda . Al riba nije iz nasih voda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ponovo aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...