Alp 2417 Napisano Octobar 3, 2025 Drug član, 1072 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam kacigu: https://www.louis-moto.com/en/mtr-demi-jet-7-jet-helmet-217997?filter_article_number=21799704 Veličina "L", ali meni je malo tesna. Kaciga je nova, nošena 2 puta. Naručena iz Luis-a, plaćena carina i dažbine i ne mogu da se bakćem sa administracijom oko povratka iste. Kaciga se nalazi u Beogradu (Košutnjak, plac Avala Studios). Ne šaljem pakete, ako je neko voljan da dođe/proba/nosi, biće mi drago da bude od koristi. Radoslav 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2931 Napisano Octobar 3, 2025 (promenjeno) Andragog, 5508 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj, jel moze, planirao sam da kupujem ove sezone imam nekakve kineske Jet poklopce za grad... Promenio Octobar 3, 2025 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6683 Napisano Octobar 3, 2025 Drug član, 2845 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alp je napisao: Poklanjam kacigu: https://www.louis-moto.com/en/mtr-demi-jet-7-jet-helmet-217997?filter_article_number=21799704 Veličina "L", ali meni je malo tesna. Kaciga je nova, nošena 2 puta. Naručena iz Luis-a, plaćena carina i dažbine i ne mogu da se bakćem sa administracijom oko povratka iste. Kaciga se nalazi u Beogradu (Košutnjak, plac Avala Studios). Ne šaljem pakete, ako je neko voljan da dođe/proba/nosi, biće mi drago da bude od koristi. Radoslav Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2417 Napisano Octobar 3, 2025 Drug član, 1072 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Moj broj, jel moze, planirao sam da kupujem ove sezone imam nekakve kineske Jet poklopce za grad... Može. U Beogradu sam od ponedeljka, svrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14420 Napisano Octobar 3, 2025 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2931 Napisano Octobar 3, 2025 Andragog, 5508 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alp je napisao: Može. U Beogradu sam od ponedeljka, svrati. Hvala ! Tašta mi je na Ceraku, javljam se kad budem dolazio u sledećih desetak dana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 738 Napisano Octobar 3, 2025 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, srbac je napisao: Hvala ! Tašta mi je na Ceraku, javljam se kad budem dolazio u sledećih desetak dana ! Ne razumijem, dobijaš kacigu od min.150-200 eur.,i ti dolazis za 10 dana po nju...,odnice ti je neko prije...da meni treba, ja bi se zaletio iz Zadra u dan i nazad... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2931 Napisano Octobar 14, 2025 Andragog, 5508 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga preuzeta, odgovara, danke šen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2417 Napisano Octobar 14, 2025 Drug član, 1072 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...