abarth 186 Napisano Petak u 09:04 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan F800gt u odličnom stanju, sve fabrički, sva tri kofera, unutrašnje torbe, tank torba, slabo vožen ove godine, istekla registracija. od opreme: ESA, traction control, grejači ručki, pritisak u gumama, povišeni vizir, led migavci. 2015 god 42550km 4500eur tel 0698070010 NS 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2318 Napisano Petak u 14:08 Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da ga operes ti, a ne kiša i provozas lepo da se skine rdja sa diskova. Onda sacekas da grane sunce pa pravac na slikanje, lepa pozadina se podrazumeva. Dobronameran savet od nekog ko je imao takav motor I ko zna koliko lepo moze da ispadne na slikama Prodao sam ga za nesto vise para nego sto ti tražiš, a nije imao kofere, vise je bio presao i stariji 1god. Malo truda i trebalo bi brzo da ode, Evo ga moj dole na slikama, nijansa boje je ista kao kod tebe i potpuno drugacije-lepse izgleda pod jakim svetlom 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20789 Napisano Petak u 14:29 (promenjeno) Integrisan, 6441 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep mi je motor, razmisljao sam i o njemu ali koliko sam istrazivao ne bi bio neki step up generalno. Kakvo je sediste sto se udobnosti tice? Srecna prodaja, lep primerak inace Promenio Petak u 14:30 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2318 Napisano Subota u 00:01 Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je to motor za turing, ali su mene kod njega nervirale dugacke brzine. Budući da ima kaiš, tu ne može ništa da se uradi, kao inace, zamenom lancanika recimo. Kaiš je i principu super stvar jer nema održavanja i prljanja kao kod lanca. Zameni se jednom u 50kkm i teraj dalje Sto se sedišta tice moj je imao nisko sediste i meni je bas odgovaralo. Ovaj sto ga kolega prodaje ima komfort sediste koje je vislje i pretpostavljam jos udobnije. Sveukupno odlican motor kome legne(meni nije), proverena Rotax masina, savršene kocnice, Esa ogibljenje, prelep izgled.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1479 Napisano Subota u 06:49 Drug član, 1232 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic To niže sedište sam i ja imao i fenomenalno je. Ovo komfort je i više pa ne znam koliko bi nama odgovaralo jer je čini mi se veći problem kada je touring motor višlji nego neki motor na kome se sedi uspravno. Inače snaga tog motora je za mene prava merka i uvek se lomim (čak i sada) kada ga vidim u oglasima. Nisu mi smetale duže brzine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2318 Napisano Subota u 08:57 Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Komentar u vezi sedista je bio usmeren kolegi @Motorcyclist, a on je dosta visi od mene svakao. Ti si @Bojan_Jgd, imao St-a, a imao sam ga i ja. Iako na oko izgledaju jako slični, meni je Gt mnogo ugladjeniji i pitomiji. Mozda zbog Esa ogibljenja koje ga za tren oka pretvori u super udoban motor po neravnom putu. Specifikacija kaže čini mi se da je Gt-u, medjuosovinsko rastojanje 5cm duze od St-a, sto takodje jako utiče na stabilnost u voznji, ali i na tromost po oštrim krivinama po kojim sam oba najviše i vozio. Ti sad vozis Versysa kao i ja i meni je on apsolutni pobednik od svega što sam do sad imao. Imao sam i nekoliko izleta u veću kategoriju, ali se tamo ne snalazim najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1479 Napisano Subota u 10:04 Drug član, 1232 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Istina. Po krividavim puteljcima nema šta ovaj BMW da traži pored Versysa. Tačno. Međutim zavisi kako voziš. Koliko vidim meni su vožnje 600-700 km auto puta pa vožnja 2-4 dana pa onda opet taj auto put nazad. Kad voziš toliko auto put onda je BMW dosta bolji. Po gradu i kada ne idem na neku vožnjicu, motor je parkiran. Ne koristim ga uopšte. P.S. žao mi je što nisam imao prilike da probam GT. Nisam ni znao koje promene je imao u odnosu na ST. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...