rast 1424 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan NOVO, nikad nošena kožna moto jakna. Kupljena u Nothingham, UK ali ne odgovara veličina. Koža, leather CE Approved Impact Defence Sistem EN 1621-1-2012 EN 1621-2-2012 protektori na ramenima protektori na laktovima protektor na leđima ZIP lufter na leđima 2 x ZIP lufter na grudima ZIP na rukavima, podlaktica ZIP na dnu leđa za spajanje sa pantalonama postava na kružni ZIP 2x spoljni džep (nivo pojas-stomak) 2x unutrašnji džep (nivo grudi, levo i desno) 1x mobile phone džep 15,000 RSD bjb forum price Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 114 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je veličina inače jakne ? Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1424 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan L - veličina Model na slikama je mršav tinejdžer od 16 godina, 185 cm visine, 73 kg težak Ja sam 185cm, atletske građe, 88kg, imam baš široka ramena. Bez protektora mi je taman, sa protektorima me steže u ramenima. Jakna je na Novom Beogradu, svakako preporučujem da se proba i oseti kako kome stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 114 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, pusti broj neki za kontakt. Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 123 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam sledeći u redu za probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5667 Napisano Septembar 26 Drug član, 1217 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa jaša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 902 Napisano Septembar 26 Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj, imam interesenta u komsiluku kod tebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 815 Napisano Septembar 27 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos aktuelan oglas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1424 Napisano Septembar 27 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, aktuelan. Danas je došao 1 kolega probao. Kaže da je super jakna ali mu nije odgovarala po dimenzijama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13471 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 3053 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam skoro u Maxmomentu nešto kupovao, pored kase dve jakne, jedna 50 a druga 75 hiljada...kad nisam pao... Ja takvu u Grčkoj platio 120 evra... Ne pratim cene ni oglase, ali po meni, ovo je odlična cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21806 Napisano Septembar 28 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jbm ti decije brojeve 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 114 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jbm ti decije brojeve Da probam ja, ne stižem od posla, i danas radim ... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21806 Napisano Septembar 28 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, badzabajker je napisao: Da probam ja, ne stižem od posla, i danas radim ... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Tesi se, tesi debeli da mozes da je obuces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 815 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2025. at 18:12, rast je napisao: Jeste, aktuelan. Danas je došao 1 kolega probao. Kaže da je super jakna ali mu nije odgovarala po dimenzijama. Ako nadjem vreme javicu se da probam. Mada mislim da bi mi bila duga...ja sam nizi a tezi od momka sa slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3221 Napisano Septembar 28 Drug član, 1012 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, BokyBoy je napisao: Jbm ti decije brojeve Ko ti kriv što si tukao ko blesav po kačamaku kad si bio mali! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1424 Napisano Septembar 29 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/26/2025 at 9:01 PM, Xnikolax said: Evo ja sam sledeći u redu za probu Jakna je prodata. @Xnikolax, u zdravlju da je nosiš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 123 Napisano Septembar 29 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala. Da se zahvalim vama krupnijima sto uspevam da se uvucem u stvari koje vam ne odgovoraju. Jakna je extra i bukvalno nova 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21806 Napisano Septembar 30 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2025. at 20:00, Xnikolax je napisao: Hvala hvala. Da se zahvalim vama krupnijima sto uspevam da se uvucem u stvari koje vam ne odgovoraju. Jakna je extra i bukvalno nova ...uz'o si mi motor...uz'o si mi jaknu...'oces i zenu da ti dam...? 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 123 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne, ni sa ovom mojom ne znam sta cu, samo mi fali jos jedna. Ako bas budem hteo da se zakopam uzecu Alfu 1 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21806 Napisano Octobar 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Xnikolax je napisao: A ne ne, ni sa ovom mojom ne znam sta cu, samo mi fali jos jedna. Ako bas budem hteo da se zakopam uzecu Alfu ...ma lozim te, nemam zenu... A ni Alfu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1424 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari S obzirom da je model jakne privukao pažnju, evo još jedne prilike ali sada sa XL veličinom. Dakle sve je potpuno isto, opis, štitnici, koža, fotografije.... samo je malooo skuplja (drugačiji nabavni kanal) XL je 19.000 dinara. NOVO, nikad nošena kožna moto jakna. Koža, leather CE Approved Impact Defence Sistem EN 1621-1-2012 EN 1621-2-2012 protektori na ramenima protektori na laktovima protektor na leđima ZIP lufter na leđima 2 x ZIP lufter na grudima ZIP na rukavima, podlaktica ZIP na dnu leđa za spajanje sa pantalonama postava na kružni ZIP 2x spoljni džep (nivo pojas-stomak) 2x unutrašnji džep (nivo grudi, levo i desno) 1x mobile phone džep XL veličina, 19.000 RSD bjb forum price Dakle, nije nošena ni 1 minut ni na motoru ni u šetnji ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 123 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy eto ima i za tebe veličina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21806 Napisano Octobar 4 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, rast je napisao: Zdravo drugari S obzirom da je model jakne privukao pažnju, evo još jedne prilike ali sada sa XL veličinom. Dakle sve je potpuno isto, opis, štitnici, koža, fotografije.... samo je malooo skuplja (drugačiji nabavni kanal) XL je 19.000 dinara. NOVO, nikad nošena kožna moto jakna. Koža, leather CE Approved Impact Defence Sistem EN 1621-1-2012 EN 1621-2-2012 protektori na ramenima protektori na laktovima protektor na leđima ZIP lufter na leđima 2 x ZIP lufter na grudima ZIP na rukavima, podlaktica ZIP na dnu leđa za spajanje sa pantalonama postava na kružni ZIP 2x spoljni džep (nivo pojas-stomak) 2x unutrašnji džep (nivo grudi, levo i desno) 1x mobile phone džep Gde moze da se proba i kada, daj neki tel Promenio Octobar 4 član BokyBoy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...