Jump to content

Moto Zajednica

(VIDEO) "Ograda ubica za motocikliste" postavlja se u Karađorđevoj: Stručnjaci upozoravaju na opasnost za učesnike u saobraćaju

Recommended Posts

• Integrisan, 6443 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
N1INFO.RS

U Beogradu sve češće možemo da vidimo postavljanje razdelnih ograda duž puta, a jedna takva...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 1860 postova
  • Motocikl: /
12 minutes ago, Motorcyclist said:

Jesu ovu ogradicu nasli negde na groblju pa da se ne baci?

Tako ti je to kad imas prijatelja koji ima szr i pravi ograde

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Okacih bas vest u ''rastuzilo''..neverovatna je kolicina gluposti koju mogu da izbace iz svojih praznih glava...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 167 postova
  • Motocikl: TBD

Ovo je očigledno postavljeno da spreči pešake da pretrčavaju 4 trake. Ima sličnih ograda (manje ili više ružnih u ovom raspalom gradu). Mislim da je to povoljno rešenje za sve, razdvojene su kolovozne trake da taxisti ne bi iznenada polukružno okretali šo je takođe povoljno za bezbednost motocklista.

Može da se kaže da je svaki stubić ubica za motocikliste. Ne vidim čemu dramatizacija, ovde se čak i na snimku vidi da saobraćj stoji, a inače nema razloga da tih 100m neko prelazi velikom brzinom jer su semafori na 200m…

Promenio član Kkovic

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Piaggio free
Pre 3 sati, Kkovic je napisao:

Ovo je očigledno postavljeno da spreči pešake da pretrčavaju 4 trake. Ima sličnih ograda (manje ili više ružnih u ovom raspalom gradu). Mislim da je to povoljno rešenje za sve, razdvojene su kolovozne trake da taxisti ne bi iznenada polukružno okretali šo je takođe povoljno za bezbednost motocklista.

Može da se kaže da je svaki stubić ubica za motocikliste. Ne vidim čemu dramatizacija, ovde se čak i na snimku vidi da saobraćj stoji, a inače nema razloga da tih 100m neko prelazi velikom brzinom jer su semafori na 200m…

Svaki dan prolazim tim delom ulice. Prvo su skoro godinu dana radili 800m ulice. Posle su radili ponovo deo sa šinama. Pa su dodali ivičnjak od 15-tak cm na koji se već nasadilo nekolio automobila. Na kraju dodaju ogradu i radove izvode u špicu od 9h ujutru. Pešaci ako žele lako mogu da prekorače ogradu. Mislim da nema pola metra ukupne visine. Gužvu prave autobusi koji se parkiraju na jednom delu koji je proširen za parking  4 autobusa a ostatak se parkira u desnoj traci što možeš da vidiš na početku snimka.

Ovakvih primera ima koliko hočeš po gradu. Rošulama se više ne može provući...

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 488 postova
  • Motocikl: k9

Zamisli vozis se u koloni. Uz desnu ivicu parkirana vozila, levo ograda, a ispred se desi neki sudar, i ne mogu kola da se pomere jer su previse ostecena. Sad treba da cekas pola sata da se svi smisle i vrate u rikverc do prestanka ograde. A zene i rikverc, nemoguca misija...

A zamisli jos da je u tom sudaru ucestvovao kamion, i probusio mu se rezervoar, pa 300L goriva curi ispod vasih vozila...

Mislim, ovo se vrv nikad nece desiti, al eto, zamisljam...🙂

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja