MrkyM 5 Napisano Septembar 19, 2025 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: × Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam na forumu pa da se ukratko predstavim. Još uvek nemam svog dvotočkaša, ali sam ozbiljno u potrazi i trenutno gledam par modela maxi skutera. Ideja mi je da pronađem nešto što je pouzdano i praktično za duže vožnje, ali i dovoljno udobno za svakodnevne obaveze. Zbog svoje visine (194 cm) suzio sam izbor na dva modela – Suzuki Burgman 400 (2007+) i Honda Silver Wing 400 (2007+). Deluju mi kao prava mera udobnosti i praktičnosti, a opet da mogu da izdrže i grad i dužu vožnju. Pročitao sam sve što se ovde moglo naći o njima i svaka čast forumašima na detaljnim opisima, slikama informacijama.. stvarno ste uvek tu sa savetom, iskustvom i pomoći. Iskreno se radujem druženju ovde, učenju od iskusnijih vozača i naravno – što skorijem priključivanju dvotočkaškoj ekipi. Svaki savet i preporuka u vezi sa izborom maxi skutera bi mi puno značili. Vidimo se na forumu i, nadam se uskoro, na putu! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 204 Napisano Septembar 19, 2025 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8743 Napisano Septembar 19, 2025 Drug član, 601 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 937 Napisano Septembar 20, 2025 Zainteresovan, 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 45 Napisano Septembar 21, 2025 Svrati ponekad, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...