Jump to content

Moto Zajednica

Novi član

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: ×

Pozdrav svima,

nov sam na forumu pa da se ukratko predstavim. 😊 Još uvek nemam svog dvotočkaša, ali sam ozbiljno u potrazi i trenutno gledam par modela maxi skutera. Ideja mi je da pronađem nešto što je pouzdano i praktično za duže vožnje, ali i dovoljno udobno za svakodnevne obaveze.

Zbog svoje visine (194 cm) suzio sam izbor na dva modela – Suzuki Burgman 400 (2007+) i Honda Silver Wing 400 (2007+). Deluju mi kao prava mera udobnosti i praktičnosti, a opet da mogu da izdrže i grad i dužu vožnju.

Pročitao sam sve što se ovde moglo naći o njima i svaka čast forumašima na detaljnim opisima, slikama informacijama.. stvarno ste uvek tu sa savetom, iskustvom i pomoći. 👏

Iskreno se radujem druženju ovde, učenju od iskusnijih vozača i naravno – što skorijem priključivanju dvotočkaškoj ekipi. Svaki savet i preporuka u vezi sa izborom maxi skutera bi mi puno značili.

Vidimo se na forumu i, nadam se uskoro, na putu!

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 596 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)

Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве :BJB3:

•  
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja