Punktmann 406 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, pretrazio sam postove i ne mogu da nadjem neku preporuku za letnje (prozracne) pantalone, barem AA klase koje mogu da se upasu u MX cizme (u mom slucaju tech 7). Mozda to ne postoji, ali ja da pitam nekoga od vas da li zna i da li moze nesto da preporuci. Znam da postoje mx pantalone, ali koliko razumem imaju nultu zastitu na asfaltu. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2248 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 850 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tražio nešto slično kod nas, mrka kapa. Najtanje mesh pantalone koje sam probao (ako se ne varam bile su LS2, Como Air ) opet nisu bile udobne da se upašu, barem meni, u poredjenju sa MX pantalonama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7807 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda onaj "vento" model, takodje LS2.. One nisu dzakaste , vrv mogu u cizmu Promenio pre 3 sati član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...