Sveta 5. 2178 Napisano Februar 14 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1065 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 + Triumph Bonneville America 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2026 at 12:30 PM, andrej. said: Davno nisam nešto bolje pročitao i (skoro) odgledao (moli se Spaya da ovo ne prodje kao Nordkapp ). Svaka čast na na svemu, prava avantura u svakom smislu. Buka, rasveta, sigurno malo i bezbednosno.. a verovatno divlje kampovanje nije zvanično legalno ni u Turskoj kao i na većini mesta, pa je i tu manja šansa za probleme. Pogresno u Turskoj mozes da razapnes sator gde ti padne na pamet i u prometnom delu grada ako zahteva situacija ili jednostavno to pozelis.Govorim o jednom nocenju na proputovanju za duze vec ne znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 825 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Fantasticno napisano, prelep putopis i avantura. Hvala sto si podelio sa svima nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7718 Napisano Maj 7 Advanced Member, 2610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Kalesin Hvala na lepim rečima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Maj 17 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zauzimaju mi mesta sirovi snimci iz Turske, pa reših da krenem da pravim u par epizoda kratke snimke, pa kad šta izmontiram, postavljam. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7718 Napisano Maj 17 Advanced Member, 2610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav snimak, kakav vremeplov! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Maj 20 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i druga epizoda. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1571 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2026 at 9:01 AM, Cedo11 said: Zauzimaju mi mesta sirovi snimci iz Turske, pa reših da krenem da pravim u par epizoda kratke snimke, pa kad šta izmontiram, postavljam. Kako si napisao, pomislio sam biće nešto nabacano... a ovo je fenomenalno. Prvi deo vrh, što bi rekli mladi, a ovaj drugi mi je otišao i još dalje. Nisam učio te škole, ali ovo što si ti izmontirao su sigurno sati rada za 4 minuta, ubeđen sam bar sat po minuti klipa... jer montirati sa muzikom, ovakvom (odličan izbor baj d vej), da "se gađaju" kadrovi sa tonom, je osećaj + tehnika. Hvala na trudu. Naravno, imao si dobro meso, ali svejedno je trebalo i dobro skuvati . BRAVO!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima. Da, potrebno je u proseku sat i po/minutu snimka sa sve sečenjem delova, korekcijom i ukomponavanjem sa određenim taktovima muzike u pozadini. Meni je ovo po strani, ne bavim se ni približno ovim stvarima, samouk sam što se tiče montiranja snimaka (sati i sati vežbanja u programu Sony Vegas Pro i YT lekcije) recimo radim za svoju dušu i onako kako zamislim. I naravno, da se nekad pod stare dane prisetim kako je bilo, a i da mi ne zauzimaju prostor sirovi snimci na HD-u, koje nebi ni gledao, jer ih ima previše, i jedva sam se namolio da krenem da pravim epizodno. Ovako, dosta je preglednije i sažeto. I sa druge strane, sve ovo radim na laptopu starim preko 14 godina, kojeg je zub vremena daleko uzeo pod svoje, ali kako kaže ona narodna "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka!" (I dobri živci kada laptop zapuca i uspori, jer je popriično slab). Promenio Maj 20 član Cedo11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Jun 2 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i treća epizoda. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Jun 2 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao jutros, odlicnoooo. Promenio Jun 2 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Jun 8 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Jun 28 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan I evo je poslednja epizoda, što bi rekli toliko od mene. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7718 Napisano Jul 6 Advanced Member, 2610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovom poslednjom epizodom ispričano "sve" o ovom putovanju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...