gavrolini 2754 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci radi se o firmi MTR konkretno modeli 1100,1200 i S-6....cene su 50-60 sto je za bilo kakvu kacigu stvarno smesna suma novca. Pitanje je sta dobijamo za te pare,valja li to chemu i ima li ko iskustva sa njima? p.s. vec sam trazio u pretrazi o ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao S-6 kacigu, uzeo sam je dok je bila 30e, na popustu. I mogu ti reci da je bila dobra dok sam vozio tomos, a cim sam uzeo veci motor, vise nije sluzila svrsi, vizir mi je maglo, al ajd to se moda i da srediti, ali mi je bila dosta bucna kaciga, a ja i ne vozim nesto brzo, mogu misliti kako bi bilo na tvom motoru. Nju sam prodao za iste pare i sad mi uskoro stiza Scorpion kaciga, njoj je cena 150e, a na popustu 50e, tako da se nadam da ce ova biti bolja. Eto, to je moje iskustvo, nadam se da ce ti neko strucniji odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao S-6 kacigu, uzeo sam je dok je bila 30e, na popustu. I mogu ti reci da je bila dobra dok sam vozio tomos, a cim sam uzeo veci motor, vise nije sluzila svrsi, vizir mi je maglo, al ajd to se moda i da srediti, ali mi je bila dosta bucna kaciga, a ja i ne vozim nesto brzo, mogu misliti kako bi bilo na tvom motoru. Nju sam prodao za iste pare i sad mi uskoro stiza Scorpion kaciga, njoj je cena 150e, a na popustu 50e, tako da se nadam da ce ova biti bolja. Eto, to je moje iskustvo, nadam se da ce ti neko strucniji odgovoriti. tako nesto sam i ocekivao za te pare...jbg pritislo sa svih strana,ulje ,filteri,registracija i kao na onu stvar stara kacig pocela da izdaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam S6 i moja sasvim solidno dihtuje i na 150 da magli magli po zimi kad stanes ali svaka magli kad je napolju ispod 0,a za to ima leka koji je isti na svi kacigama.Sve u svemu za te pare ekstra kaciga.Mada ja preporucujem ipak neku bolju.Imam ja i Nolan N27 i ona magli al je daleko udobnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam S6 i moja sasvim solidno dihtuje i na 150 da magli magli po zimi kad stanes ali svaka magli kad je napolju ispod 0,a za to ima leka koji je isti na svi kacigama.Sve u svemu za te pare ekstra kaciga.Mada ja preporucujem ipak neku bolju.Imam ja i Nolan N27 i ona magli al je daleko udobnija. rado bih ja izvadio 2 glave za kacigu ali odakle sad....pitam se kakva je za neki prelazni period Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledaj po louisu, mozda naletis na neki popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledaj po louisu, mozda naletis na neki popust. vidim da je i ova LAZER KATANA LZ6 povoljna...i ona mozda bude u opticaju ako je bolja http://www.louis.de/_40722060c26a714465ad582e73b617bec5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=154&anzeige=0&page=1&artnr_gr=204622 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Imas variantu od 50 e i od 200 e. Biraj koju hoces. Ako se opredelis za kacigu od oko 50 e onda je mtr ok. Ja kupio mtr demoniac za 50 e. Dobra! Vizir dobar, topla. Ima dosta buke! Nista ti bolja nece biti neka druga od 50-70e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec imas mogucnosti da je kupis za tu cifru, onda nemas potrebe mnogo da razmisljas cak i ako ti se ne svidi lako ces je prodati. Naravno da ne mozes da ocekujes cuda za tu cenu ali kaciga je sasvim solidna. Za nas sa "ogranicenim budzetom" ima jos jedna kaciga koja jako dobro zavrsava posao Probiker X7, moja devojka je nosi vec godinu dana i prezadovoljna je, inace kaciga je bila 60-70 € kad smo je kupovali kao neko prelazno resenje (citaj: nema se para ) ispostavilo se da joj savrseno odgovara i eto osta kao trajno resenje. Nadam se da sam bar malo pomogao, ako prolazis kroz Smederevo svrati do mene pa ces bar imati priliku da vidis kako izgledaju kacige. Pozdrav Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Februar 16, 2009 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledaj po louisu, mozda naletis na neki popust. vidim da je i ova LAZER KATANA LZ6 povoljna...i ona mozda bude u opticaju ako je bolja http://www.louis.de/_40722060c26a714465ad582e73b617bec5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=154&anzeige=0&page=1&artnr_gr=204622 Ne da je bolja, nego je mercedes za MTR. Uzimaj Lazer i ne razmisljaj. Imam Lazer Vertigo i prezadovoljan sam. Posle 2 god i dalje je kao nova (sem sto se malo izgrebao vizir) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan S-6 sam prodao gomilu prosle godine, niko se nije pozalio a dosta njih je doslo da je kupe po preporuci drugara koji je vec imaju. Za te pare odlicna kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec imas mogucnosti da je kupis za tu cifru, onda nemas potrebe mnogo da razmisljas cak i ako ti se ne svidi lako ces je prodati. Naravno da ne mozes da ocekujes cuda za tu cenu ali kaciga je sasvim solidna. Za nas sa "ogranicenim budzetom" ima jos jedna kaciga koja jako dobro zavrsava posao Probiker X7, moja devojka je nosi vec godinu dana i prezadovoljna je, inace kaciga je bila 60-70 € kad smo je kupovali kao neko prelazno resenje (citaj: nema se para ) ispostavilo se da joj savrseno odgovara i eto osta kao trajno resenje. Nadam se da sam bar malo pomogao, ako prolazis kroz Smederevo svrati do mene pa ces bar imati priliku da vidis kako izgledaju kacige. Pozdrav Darko kupio...ne odgovara mi ,prodajem je....stavljena u oglase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...