lestra 2520 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da se rastajemo polako. 2018 model sa mauelnim menjacem i quickshifter-om. Kod mene 3 godine, kupljena od prvog vlasnika iz CH sa 26000 km, sad ima 48000 km. Odrzavan i servisiran. Od opreme ima SVE sto moze da se stavi na jedan putni motor. Za sad oglasavam samo ovde na forumu dok ne nadjem vremena da slikam detaljno i okacim na PA (btw pratim oglase i ovakav trenutno nema) Za vise informacija i slika mi pisite ili zovite jer me stvarno mrzi da pisem sve i svasta ovde. Cena: 12.000e 0644687342 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2520 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema u vuglu ima u beleskama u telefonu. elem Dodatna oprema: Puig vizir + fabricki Deflektor rezervoar Tomtom navigacija Givi maglenke Rolbar torbice + kisno odelo gratis Nosac za topcase givi Topcase sa naslonom Nosaci za bocne kofere sw Bocni sw koferi (rezervne bravice i kljucevi) Unutrasnje torbe za bocne kofere Sw tanklock prsten Sw tank bag pro micro Quickshifter Standardna oprema za ovaj model: Grejaci rucica Modovi voznje Stitnici za ruke Rolbar Centralni stender 12v outlet mozda imam po kuci jos nekih dzidzabidza, spisak sam nasao u beleskama. za opremu mozemo da se dogovorimo ako nekome nesto ne treba, meni ce svakako koristiti na sledecem motoru. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...