Jump to content

Moto Zajednica

Siguran u sebe?

Recommended Posts

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Da li se neko nekad zapitao da li je sto posto siguran u sebe kad je u pistanju brza voznja?

uvek mi je u glavi da nesto takodje moze da otkaze.... tako da pazim i ne opustam se stim da sam siguran....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Da li se neko nekad zapitao da li je sto posto siguran u sebe kad je u pistanju brza voznja?

Ne brinem o tome,jer...ne vozim brzo :D

• U prolazu, 25 postova

Ne brinem o tome,jer...ne vozim brzo :D

Ma brate svasta se danas desava!!! Biciklisti i motoristi su najugrozeniji na putu!!!

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

naravno da nisam.i da imam 20 godina iskustva na R-ovima ne bih bio. jer jednostavno moze hiljadu stvari poci naopako. kako mi lale kazemo, samo pooolaaako  ;)

• Svrati ponekad, 261 postova

uvek sam siguran u sebe, ali nisam siguran u ostale ljude u saobracaju, pa pazim,  uvek razmisljam da ce onaj ispred mene da me zajebe nekako, sto se i cesto desava. Ako nisi siguran u sebe, ne sedaj na motor  ;)

• U prolazu, 25 postova

uvek sam siguran u sebe, ali nisam siguran u ostale ljude u saobracaju, pa pazim,  uvek razmisljam da ce onaj ispred mene da me zajebe nekako, sto se i cesto desava. Ako nisi siguran u sebe, ne sedaj na motor  ;)

Iskustvo znaci al opet ne mozes da predvidis sta te ocekuje!!! :S

• Svrati ponekad, 261 postova

to si upravu, ali u danasnjem saobracaju moras mnogo da pazis, ljudi se prsestrojavaju bez zmigavca, preticu sa desne strane, idu u rikverc gde ne treba, cak voze nocu sa ugasenim svetlima. Ali kada je brza voznja u pitanju, znam neke svoje mogucnosti, preko toga ne idem  :)

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Najvažnije je meni da krenem sa tačke A i da stignem na tačku B i bezbedno opet na tačku A.A uvek gledam da ja upravljam motorom i nikad ne puštam da motor upravlja samnom dok mi to uspeva  donekle sam siguran  u svoju vožnju.

• U prolazu, 25 postova

Najvažnije je meni da krenem sa tačke A i da stignem na tačku B i bezbedno opet na tačku A.A uvek gledam da ja upravljam motorom i nikad ne puštam da motor upravlja samnom dok mi to uspeva  donekle sam siguran  u svoju vožnju.

uvek gledam da ja upravljam motorom i nikad ne puštam da motor upravlja samnom

Za ovo ti svaka cast!!!

• Drug član, 3077 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Siguran u sebe? Jako je to slozeno pitanje. Siguran sam da necu namerno izazvati neku glupost, da cu biti oprezan, siguran sam da znam gde su mi granice, ali u normalnoj voznji. Ko zna u kakvu situaciju mogu da uletim, najverovatnije yaslugom drugih.

Siguran u sebe je odnelo najvise zivota. Svi ti tako zakleto sigurni u sebe i svoju voznju koji sa omalovazavanjem prilaze motorciklu i voznji, koji smatraju da su sve naucili za sezonu, dve, takvih je puno groblje.

Vozim 25 godina, jos uvek ne smem da kazem da znam. Uvek, u svakoj voznji moze da se otkrije nesto novo. Voznja je nesto sto se neprekidno uci. Zato, nikada ne budite previse samouvereni, uvek ostavite veeeeliku marginu od onog sto mislite da mozete i onog kako vozite. Ta margina ce vas spasti, necete morati da idete do krajnje granice svog umeca /koja je najcesce malo preponosno postavljena/, nego da odete samo malo "umesnije" od onog kako trenutno vozite i imacete mogucnosti da se izvucete.

I sto kaze Arpad, vi upravljajte motorom. Nikako on vama. Sad, desi se da se ljudima, zbog neiskustva, ucini da oni vladaju motorom, a to nije tako. Bas tu se ogleda ono siguran u sebe.

• Svrati ponekad, 423 postova

kada budem bio izgubio strah tada necu biti siguran.dok strah postoji sa moje strane je sve ok...ali opet tu je druga strana na koju treba svi da pazimo

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

U sebe da. U sve ostalo sumnjam.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS

Sto posto nisi siguran nikada ni kada ides peske pogotovo ne na motociklu,dodaj tome brzu voznju,i ostale nebrojene elemente koji mogu da se dogode.Mislim da nema onih koji su sigurni u sebe.

• U prolazu, 25 postova

Sto posto nisi siguran nikada ni kada ides peske pogotovo ne na motociklu,dodaj tome brzu voznju,i ostale nebrojene elemente koji mogu da se dogode.Mislim da nema onih koji su sigurni u sebe.

Svi ste svesni! Vidi se! Mada neki preteraju u nekim trenutcima sto izazove katastrofu! :S

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja