stari roker 4643 Napisano Avgust 23 motoras, 2560 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo li na more? Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 60 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da hocemo,kao i svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 400 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva ,dozivljaji,komentari ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4643 Napisano Avgust 31 motoras, 2560 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo na vreme i put je dobro isao,ali kod Bilece tezak udes pa smo cekali da se zavrsi uvidjaj. U petak nismo bili u kampu,ali sam cuo da je bilo ekstra. Subota jutro-provala oblaka. Do jedan sat nismo promolili glavu iz apartmana. U jedan vicem zenu-stala je kisa,idemo na skup. Kamp je bio prilicno popunjen s obzirom na vremenske prilike. Ne mogu reci da je bilo krcato motorima ,ali solidno spram vremena. Prvo klopa,bajkerski pasulj,a onda defile. Zatim bajkerske igre. Oko deset meni se pridremalo i ako je bend bio odlican. Samo sto smo usli u apartman nebo se otvorilo. Voznja do kuce opustena. Dva puta nas je grunula kisa,ali izdrzasmo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 400 Napisano Septembar 1 (promenjeno) Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Staro mesto u Igalu,mislim da je imalo svoj neki smek ,nisam bio od kako je preseljen skup u Meljine Promenio Septembar 1 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...