JaneeZm 0 Napisano Avgust 18 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, planiram da kupim Voge SR1 ADV 125 pa bih voleo da cujem vasa iskustva ili misljenja. Znam da je to skuter od 125cc, ali mi se svidja sto je u ADV stilu, ima visi polozaj sedenja i solidnu opremu. Planiram ga koristiti za gradsku vonju i povremeno duze ture tipa 150-200km. Da li mislite da moze da izdrzi takve ture bez problema? Koliko je pouzdan Voge kao marka kod nas i kakva je situacija sa servisima i delovima? Razmatram jos SYM Jet X i Hondu PCX, pa me zanima gde vidite prednosti i mane u odnosu na njih. Svaki savet ili iskustvo znaci, hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 532 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 672 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema "Predstavljanje članova" pa se tamo prvo zapljuni. Moj glas za PCX, guram sa njim 40.000 sa fabrickim kaisem i rolnicama, i nista me do sad nije izdalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3671 Napisano pre 4 sati Drug član, 1828 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi šta ti se sviđa šta ti je najudobnije. Honda PCX legenda i tu ne možeš pogrešiti.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...