nemandza 11 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Daklem,kao sto i naslov kazuje,dosadilo mi da me vetar shibci pri vecim brzinama (70+ ) pa ne bi lose bilo da imam nesto da mu vratim (vetru)... A i starije kolege vele da je neprijatno pri duzim turama,pa im verujem na rec(nisam siguran,mislim nisam jos bio stariji kolega Moze nov,Moze sa slicnog motora,moze polovan,samo da nije puno izgreban! Nacuo sam da moze da se napravi od necega,pa ako neko ima iskustva,molim da isto podeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link teme, ovih dana smo baš o tome pričali. Pozdrav. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21253.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...