DjoleLO 2025 Napisano pre 2 sati Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisan poklonom clana @OgiBG i ja kacam nesto na poklon… Slabo se razumem u sijalice. Znam samo da je doneo covek koji radi u Osram-u. Kacim sliku, pa koga interesuje neka se javlja. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 157 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Meni moze jedna ako se niko nije javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2025 Napisano pre 2 sati Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, demo0007 said: Meni moze jedna ako se niko nije javio Moze Pisi PP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2025 Napisano pre 2 sati Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan Otisle obe Jedna @Baki Vrsac a druga @demo0007 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...