malitomic 2196 Napisano Avgust 4 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Potreban komp za sina, slabo se razumem-o, ali imam poverenja u vas kolege. Budžet 400-500e max sa sve monitorom. Na odmoru smo pa imamo viška vremena da i tu stvar resimo. Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20421 Napisano Avgust 4 Integrisan, 6351 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, malitomic said: Potreban komp za sina, slabo se razumem-o, ali imam poverenja u vas kolege. Budžet 400-500e max sa sve monitorom. Na odmoru smo pa imamo viška vremena da i tu stvar resimo. Hvala.. Da li hocete sve gotovo ili bi sami kupili komponente i sastavili? Za sta sin tacno hoce kompjuter da koristi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2196 Napisano Avgust 4 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Upisao je srednju školu za IT i kaže da mu za to treba, kao igrice nisu prioritet. Pretpostavljam da bi gotova konfiguracija bila bolja nego da sami nesto pakujemo On je već nešto video u radnji ali ja sve mislim da mozda moze i bolje da se prodje Rekoh da se slabo razumem Ovo je njegov predlog.. ZEUS AMD Ryzen 5 7600X/DDR5 16GB/M.2 1TB cena karakteristike komentari - BCGroup https://share.google/54afGGG2scTADz1lv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20421 Napisano Avgust 4 Integrisan, 6351 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prodavnica, izbegavajte Tehnomaniju i sl. Ok za te pare i ne moze za igrice jer su graficke kartice poprilicno skupe. Konfiguracija je ok, ubacio bih samo da ima 32gb rama, 2x16gb. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 69 Napisano Avgust 4 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan obratite samo paznju da nema nikakav operativni sistem a graficku i dodatni ram mozda mozete i sl god da dodate ako ima potrebe, samo mora da se proveri sta sve moze da se doda niste razmisljali o polovnim sa KP i sl? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2196 Napisano Avgust 4 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist, hvala drug, tako će onda i biti. Ako neko ima neki bolji predlog, slusamo.. More i kiša.. imamo vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2196 Napisano Avgust 4 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shomsi je napisao: obratite samo paznju da nema nikakav operativni sistem a graficku i dodatni ram mozda mozete i sl god da dodate ako ima potrebe, samo mora da se proveri sta sve moze da se doda niste razmisljali o polovnim sa KP i sl? Polovan moze, zato sam i postavio oglas, da bude neka alternativa ovom sto je sinak nasao. KP i kupovinu od nepoznatih bih izbegao. U ljude sa foruma imam poverenja i jedino tako bi polovan kupili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 69 Napisano Avgust 4 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan jeste macka u dzaku, mada sam ja bas dobro prosao sa mojim kupovinama uzimao sam 5,6 racunara u poslednjih par god i sve od razlicitih prodavaca i do sad je sve bilo kako treba i sto rece kolega gore, i ova radnja bc group je skroz ok, i sa njima pozitivno iskustvo i cesto su najpovoljniji na trzistu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20421 Napisano Avgust 4 Integrisan, 6351 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, malitomic said: @Motorcyclist, hvala drug, tako će onda i biti. Ako neko ima neki bolji predlog, slusamo.. More i kiša.. imamo vremena Mogu prelistati uvece sajtove kada stignem ali ako imate zacrtan budzet to je to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5064 Napisano Avgust 4 Ne silazi, 5613 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam preko ivog lika iz Kule kupio odlučan komp klincu za igrice za 400€. https://www.facebook.com/share/1C497fw4La/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2093 Napisano Avgust 4 BJB Maxi Scooter Club, 828 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih gledao polovno, tanak je budžet za novo ako će mu trebati išta ozbiljno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1954 Napisano Avgust 4 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin svaki dan priča da će da proda računar i da ,,kupimo bolji'' i kaže da može da dobije za njega 400€. Sad ću baš da ga pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1954 Napisano Avgust 4 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Neće... Inače u pitanju je ovo: rx 580 8gb ryzen 5 1600 16gb ram ssd 240gb hard disk 1tb maticna asus a320mk napajanje 500w Kaže da ovako nešto vredi oko 350€. ..inače iskoristio je priliku i nabacio mi da će sledeća konfiguracija da bude ,,okvirno 1000€'' 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2196 Napisano Avgust 4 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i bolje da uzmemo ovaj novi sto je malac i predložio, pa neka ga on kasnije dogradjuje prema svojim potrebama, to ćemo nekako da spakujemo u 500-tinak evra. Uzesmo PS4 od kolege @doktor-a, koji savrseno sluzi, pa nije pod moranje da i komp bude gejming masina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1954 Napisano Avgust 5 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do prilika i mogućnosti....ali po najviše do roditeljske slabosti. Među nama...Načekaće se sinčić moi za novu konfiguraciju.Upisao je fakultet,očekujem od njega da uči,da se zeza,muva ribe i ruši tiraniju. Naravno da neće biti sve baš ovim redosledom....Ali tek neće biti soma za računar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...