malitomic 2439 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 1430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Potreban komp za sina, slabo se razumem-o, ali imam poverenja u vas kolege. Budžet 400-500e max sa sve monitorom. Na odmoru smo pa imamo viška vremena da i tu stvar resimo. Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22048 Napisano Avgust 4, 2025 Integrisan, 6911 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, malitomic said: Potreban komp za sina, slabo se razumem-o, ali imam poverenja u vas kolege. Budžet 400-500e max sa sve monitorom. Na odmoru smo pa imamo viška vremena da i tu stvar resimo. Hvala.. Da li hocete sve gotovo ili bi sami kupili komponente i sastavili? Za sta sin tacno hoce kompjuter da koristi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2439 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 1430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Upisao je srednju školu za IT i kaže da mu za to treba, kao igrice nisu prioritet. Pretpostavljam da bi gotova konfiguracija bila bolja nego da sami nesto pakujemo On je već nešto video u radnji ali ja sve mislim da mozda moze i bolje da se prodje Rekoh da se slabo razumem Ovo je njegov predlog.. ZEUS AMD Ryzen 5 7600X/DDR5 16GB/M.2 1TB cena karakteristike komentari - BCGroup https://share.google/54afGGG2scTADz1lv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22048 Napisano Avgust 4, 2025 Integrisan, 6911 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prodavnica, izbegavajte Tehnomaniju i sl. Ok za te pare i ne moze za igrice jer su graficke kartice poprilicno skupe. Konfiguracija je ok, ubacio bih samo da ima 32gb rama, 2x16gb. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 131 Napisano Avgust 4, 2025 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan obratite samo paznju da nema nikakav operativni sistem a graficku i dodatni ram mozda mozete i sl god da dodate ako ima potrebe, samo mora da se proveri sta sve moze da se doda niste razmisljali o polovnim sa KP i sl? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2439 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 1430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist, hvala drug, tako će onda i biti. Ako neko ima neki bolji predlog, slusamo.. More i kiša.. imamo vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2439 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 1430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shomsi je napisao: obratite samo paznju da nema nikakav operativni sistem a graficku i dodatni ram mozda mozete i sl god da dodate ako ima potrebe, samo mora da se proveri sta sve moze da se doda niste razmisljali o polovnim sa KP i sl? Polovan moze, zato sam i postavio oglas, da bude neka alternativa ovom sto je sinak nasao. KP i kupovinu od nepoznatih bih izbegao. U ljude sa foruma imam poverenja i jedino tako bi polovan kupili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 131 Napisano Avgust 4, 2025 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan jeste macka u dzaku, mada sam ja bas dobro prosao sa mojim kupovinama uzimao sam 5,6 racunara u poslednjih par god i sve od razlicitih prodavaca i do sad je sve bilo kako treba i sto rece kolega gore, i ova radnja bc group je skroz ok, i sa njima pozitivno iskustvo i cesto su najpovoljniji na trzistu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22048 Napisano Avgust 4, 2025 Integrisan, 6911 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, malitomic said: @Motorcyclist, hvala drug, tako će onda i biti. Ako neko ima neki bolji predlog, slusamo.. More i kiša.. imamo vremena Mogu prelistati uvece sajtove kada stignem ali ako imate zacrtan budzet to je to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5180 Napisano Avgust 4, 2025 Ne silazi, 5640 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam preko ivog lika iz Kule kupio odlučan komp klincu za igrice za 400€. https://www.facebook.com/share/1C497fw4La/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3188 Napisano Avgust 4, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1058 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih gledao polovno, tanak je budžet za novo ako će mu trebati išta ozbiljno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2055 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin svaki dan priča da će da proda računar i da ,,kupimo bolji'' i kaže da može da dobije za njega 400€. Sad ću baš da ga pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2055 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Neće... Inače u pitanju je ovo: rx 580 8gb ryzen 5 1600 16gb ram ssd 240gb hard disk 1tb maticna asus a320mk napajanje 500w Kaže da ovako nešto vredi oko 350€. ..inače iskoristio je priliku i nabacio mi da će sledeća konfiguracija da bude ,,okvirno 1000€'' 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2439 Napisano Avgust 4, 2025 Drug član, 1430 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i bolje da uzmemo ovaj novi sto je malac i predložio, pa neka ga on kasnije dogradjuje prema svojim potrebama, to ćemo nekako da spakujemo u 500-tinak evra. Uzesmo PS4 od kolege @doktor-a, koji savrseno sluzi, pa nije pod moranje da i komp bude gejming masina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2055 Napisano Avgust 5, 2025 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do prilika i mogućnosti....ali po najviše do roditeljske slabosti. Među nama...Načekaće se sinčić moi za novu konfiguraciju.Upisao je fakultet,očekujem od njega da uči,da se zeza,muva ribe i ruši tiraniju. Naravno da neće biti sve baš ovim redosledom....Ali tek neće biti soma za računar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...