Miha1998 30 Napisano Ponedeljak u 09:16 U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Zontes 350X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Prva duza tura kao pocetnik, kinez Zontes 350X i ja, sami do Durmitora i Kotora, Tivta....na neki nacin ozivljavanje uspomena iz detinjstva. Prvi dan - testni dan, Smederevo - Zlatibor, prvi put motorom kroz rudnik i topolu, osmeh od uveta do uveta Drugi dan: Zlatibor - Zabljak, i voznja durmitorskog prstena, odusevljenje prizorima i lepotom Durmitora, uzivanje u svakoj krivini a iza svake krivine, drugaciji prizor, mora se ponoviti. Nakon Durmitora, vreme je da se krene ka Sutomoru, obilazak Bokokotorskog zaliva, obilazak Tivta i Kotora i jos par lokacija, u sustini najmanje sam bio u Sutomoru Povratak kroz kanjon reke Morace, Sutomore - Smederevo u jednom danu, bez zurbe, sa nekoliko pauza. Sto se tice motora, prijatno sam iznenadjen, od prtljaga sam imao samo ranac i sportsku torbu vezanu u 6 tacaka Motor nije trznuo, u svakom trenutku sam imao dovoljno snage i za preticanje, i za brda itd, jedino bi sediste moglo da bude malo udobnije, nekako je usko Pozdrav za coveka koga sam sreo na granici, i pozdrav za makedonca koji ima isti motor kao i ja, sretosmo se negde kod Kotora Vec se razmislja o sledecem putovanju Evo i par fotki 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano Ponedeljak u 10:00 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi zbog udobnosti bolji izbor bio Z350T i da li je tačno da mu je potrošnja 3l/100km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha1998 30 Napisano Ponedeljak u 10:04 U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Zontes 350X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Elmilorad je napisao: Da li bi zbog udobnosti bolji izbor bio Z350T i da li je tačno da mu je potrošnja 3l/100km? Moguce, kada sam kupovao motor, seo sam i na 350T i 350X, verovatno je 350T prilagodjeniji duzim putovanjima. Sto se tice potrosnje, ja sam izmerio da je bila 3.6, u sport modu uvek i nije bila lagana voznja, brzine su se menjale (ili nisu) u visokim obrtajima potrosnja kao upaljac sto bi se reklo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 44 Napisano Ponedeljak u 17:21 U prolazu, 61 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ti je bila udobnost sedišta treći dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha1998 30 Napisano Ponedeljak u 20:59 U prolazu, 3 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Zontes 350X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vanja_022 je napisao: Kakva ti je bila udobnost sedišta treći dan? A onako, kada sedim vise ka suvozacevom sedistu, okej mi je, nije usko itd, ali ako se spustim malo dole, voleo bih da je sedista malo sire. Meni je ovo prvi motor pa tako da i nemam bas sa cim da uporedim, mislim da je neka sredina sto se tice udobnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...