Jump to content

Moto Zajednica

Sportski 250, sta mi predlazete ?

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Dečko ima i visinu i kilažu, taman toliko, da mu, kad prvi put sedne na te igračke, bude odmah sve jasno. Pošto još uvek traži motor iz ''časopisa i specifikacija'', shvatiće šta mu se piše, tek kad bude sedao na svaki ponaosob. Znači za nas ''macane'' od preko 190cm i ''teškim kostima'', jednostavno 90% motocikala nije predvidjeno za upotrebu (iliti japanska diskriminacija). Na hyosunga možeš da se spakuješ i doooobro da naučiš da voziš, jer motor ima ciklistiku iz snova, a za te pare ne bih se preterano sekirao za dalju prodaju. Dalje, prva pitoma grupacija koja trpi naše gabarite je KLE-XT-DR-Domindžator i slično, najupotrebljivija grupa motora, za bilo koga i bilo kakve uslove vožnje, i za naučiti i za dalju vožnju, te najmanje imaš potrebu za autom, kad poseduješ ovako nešto (a i ''proći će'' kod ćaleta).

Al' polako, neka prodje kroz školu sam, bolje će da nauči i duže će da pamti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Dečko ima i visinu i kilažu, taman toliko, da mu, kad prvi put sedne na te igračke, bude odmah sve jasno. Pošto još uvek traži motor iz ''časopisa i specifikacija'', shvatiće šta mu se piše, tek kad bude sedao na svaki ponaosob. Znači za nas ''macane'' od preko 190cm i ''teškim kostima'', jednostavno 90% motocikala nije predvidjeno za upotrebu (iliti japanska diskriminacija). Na hyosunga možeš da se spakuješ i doooobro da naučiš da voziš, jer motor ima ciklistiku iz snova, a za te pare ne bih se preterano sekirao za dalju prodaju. Dalje, prva pitoma grupacija koja trpi naše gabarite je KLE-XT-DR-Domindžator i slično, najupotrebljivija grupa motora, za bilo koga i bilo kakve uslove vožnje, i za naučiti i za dalju vožnju, te najmanje imaš potrebu za autom, kad poseduješ ovako nešto (a i ''proći će'' kod ćaleta).

Al' polako, neka prodje kroz školu sam, bolje će da nauči i duže će da pamti.

U potpunosti se slazem sa vama...Cale mi je rekao kada prodamo mali xt, da mi on da njegov kada ocu da se vozim, ali kako cemo zajedno, i bice mi glupo da mu uzimam kad kod pozelim...

Neki xt, kle, "domidzaztor"  :D bi mi najbolje cucao , realno gledajucii ipak  :)

• Zainteresovan, 582 postova

Veruj mi Xt Sm bi ti bio mnogo zanimljiv...Jos ako volis zadnjaka i glupiranje odlican je...

Ima ga moj drugar i bas je zabavan motor....Tesko bi ti dosadio...

• U prolazu, 19 postova

Po tvojoj prici tebi bi nabolje legla ninja 250, samo ta visina jeste problem, mada ne mora da znaci, imam druga koji je 190 i ima 108 kg, celu sezonu je vozio apriliu af1, bilo mu je nezgodno i smesno je izgledao ali je bio srecan, posle je prodao af1 i kupio yamahu r6, i dalje mu je po malo nezgodno ali je navikao, ne izgleda toliko smesno, ali sto je najbitnije srecan je jer ima motor koji voli!!! Nego da te ne zbunjujem jos vise, reko si da je aprilila rs brza ali nista posebno. Ja je nisam posedovao ali sam je vozio u nekoliko navrata, motor je ziva vatra, i to do 150 km/h nosi se sa starijim R-ovima od 600 kuba, a ide i do 220. Tako da se kloni toga,ako nemas nekog iskustva sa trkalicama od 125.  a i brate mnogo trosi!!! :)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Eheh bas tako...

A rs je smesna, 2t...trosi, zuji, ....

A dobro, - brza je zato, al nista specijalno....

:)

kao prvo ta aprilija ide specijalno,ta aprilija kida mnoge 600ccm do 150km/h,ta aprilija je osvojila vise sampionata u toj klasi nego sto ce ikad iko osvojiti....tako da ne pricas gluposti ako je nisi vozio,ja jesam i mogu da kazem da motor za tu kubikazu ide i vise nego sto treba. xj600 ko ti nudi verovatno je nije vozio jer je to takva krsina da nema dalje,imao sam je i posle 4meseca voznje molio boga da je prodam. Motor je tezi za voznju od buse. Kad sa xj seo na bandita to je bilo kao sa drvene klupe u koznu fotelju.  Ninja je odlicna  i vrlo lepo izgleda. Ali moj glas i dalje ostaje za apriliju jer je to ipak motor koji je obelezio tu klasu,a i uvek sam za cvaje u tim manjim kubikazama. E sad jedino je mozda problem sto se nece cuti kako ti zelis ,ali meni su performanse bitnije od zvuka.

• Zainteresovan, 730 postova

Svi mi vjerovatno znamo kako idu cvaje. Pogotovo ta aprilija. Ja licno je ne bi nikad uzeo, trosi kao da ima 1000, ide kao da ima 600 a cuje se kao da ima 50... Ako su vec bitne performanse, uzmes 600, koji ide kao 600, trosi kao 600 i cuje se kao 600...

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

cbr 250rr kawasaki zxr 250r i ostali od 250 ccm vrte se na oko 20000 obrtaja a i cena im je zesca uzmi  pogledaj na www.mobile.de nisu ispod 4000evra imas da kupis 2 komada od 600ccm ili 400ccm za te pare a delovi samo u Japan

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ma da, vazno je da si ti srecan sa motorom koji vozis. sto ces izgledati malo smesto, boze moj, sta sada ;)  meni iskreno smeta sto izgledam jako strokavo na mom motoru, to ce i biti jedini razlog sto cu ga menjati. na tebi je sada. neki malo obliji ljudi isto jako smesno izgledaju na ovim novim R-ovima, ali kada covek voli to je to... na tebi je sada da razmislis, jer kao sto si rekao imas fooore. ali logicno bi bilo da uzmes nekog KLE-a ili nekog endura, pa da gledas sve sa visina ;)

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

jeste da nije r ali mozda bi ti preporucio bandit 400 (neznam, nisam vozio)

preporucio bih ti i rs 250, nju bih uzeo zbog performansi (kod nje mi se svidja sto se cuje ko "skuter" i kad te pogledaju sminkeri kazu: sta oce ovaj prdavac, ali kad je ocepis po gasu puse se 3 dana  :) )

ili mozda cbr 250/400

cuje se bomba, nju bi uzeo zbog zvuka

http://www.youtube.com/watch?v=bNisEwS7zFY&feature=related

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Ama kakve bre performanse ljudi, decko jos nema 18 godina i vozio je 125-icu sa 12ks, gledate li vi kome savetujete i sta?!? Ili se rukovodite po sebi, i tome sta se vama SA VASIM ISKUSTVOM I GODINAMA svidja?! Kad nekog savetujes prvo pogledas koliko ima godina, koliki mu je vozacki staz, sta je dosad vozio...a ne: Meni se svidja ovo...ko vas pita sta se vama svidja, decko nije pitao za vas, pitao je za sebe, i lepo se izjasnio za 250 4t...znaci Aprilija otpada, jer to ne spada u tu klasu, suvise ostar motor za njega u tim godinama.

I kakav izgled na motoru, pa da je tako pravili bi se motori u 3 velicine svaki model, zavisno od toga za koju je visinu?! Pa nije to odelo ili cipele da ti je mali ili veliki. Ja ako mi se svidja, ima da sednem i na onaj Pit-bike, da raskrecim noge i nabacim kez od uva do uva.

Zeljo, moj savet ti je i dalje da zanemaris to sto ti se ne svidja zvuk 2-cilindrasa, da mu stavis neki aftermarket, zamislis da vozis Ducatija i uzivas :).

Nova Ninja je svakako best buy ako mozes da izdvojis toliko novca, i neces je se postideti ni u jednom segmentu, pa ni izlgedu, posto ti je to verovatno vazno jer si mlad decko, tu su i devojcice i sve sto ide uz te godine :).

Rekao sam ti, imas i starijeg ninju 250 (ili zzr 250, potrazi u oglasima, bio je relativno jeftin) ako hoces nesto jeftinije.

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Ee to  :)

Gledao sam ninju staru, tj zzr250.Zvao sam cak da vidim oglase ,ali kad bolje pogledam, smatram da je ova nova ninja , manji potrosac*ja zapeo oko potrosnje a nije neki veliki presudni faktor*..., jeste da stara ima 2 auspuha pozadi i da je takodje fenomenalna, ali ipak je ova nova lepsa....

Bacicu malo oko i na novu ovu, uradim aftermarekt exhaust  ;D, isecem onaj spic pozadi na blatobranu i stavim vecu gumu zadnju i bice to fenomenalno motorce, ali polako....Probacu je prvo par puta, malo da vidim kako mi lezi a sto se tice izgleda, mnogo mi se svidja, nemam  komentara po tom pitanju....  :)

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Moj predlog ti je APRILIA RS 250,,,,masinaje je strava.

Lijepa,brza,lagana,povozna,koci dobro. Imas dosta snage, moze i da tockari, al i da prevrne na ledja

Imas jednu na oglasima na forumu. (zuto-crna)

• Zainteresovan, 730 postova

Ima jedno 4 godina, citavo ljeto sa pocket bike-a nisam silazio. Govore ljudi, bas si smjesan, ovako onako. A meni bas bilo super, osmjeh sto je neko rekao od uva do uva. Ostanem na igralistu do 12 i onda bez svjetala bez icega kuci, komarci ubise ali ja i dalje srecan. Kvalitet motora je koliko ti osmjeha na lice izmami. Sta ti se najvise svidi ti uzmi. Aprilia jest najbolja, ali ja je ne bih nikad uzeo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja