Charuga 769 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Menjac 250 (komplet) za ruke moze da se prodje sa 50-250 eura..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Februar 18, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Kupi motor i tvoj serviser neka rastavi mjenjac i neka izvadi sve iz njega sto je osteceno znaci birač(bubanj) zupcanike i viljuske to mi posalji i ja cu ti to rijesit besplatno i dati ti garanciju 20 000 km. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam komentar...hvala puno na ponudi...ali su nesto utihnuli...mozda su se uvredili sto sam im napisao da kada bih platili njihovo sredjivanje menjaca da bi motor izasao 2.400 eura a za te pare se moze kupiti gomila motora kojima nista nefali i cak su 1-3 godine mladji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...