Donspiridon 18 Napisano pre 18 sati U prolazu, 86 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: @Tecaub moze mala pomoc oko ovoga? Moj ne prelazi 60kmh sto znaci da je aktivna blokada a ispod sedista izgleda ovako (cini mi se drugacije nego na tvojim slikama) To je dzek zadnjih migavaca i stop,nista ne dobijas na brzini i ako ga izvuces probao komsija kupio nov pre par dana tesko i 50 da ide. Moja Peda je bila u prvoj turi da kazem sa blokadom je isla 70 bez blokade sada nakon razradjivanje je prelazi 90 Pocinjem da sumnjam da je ova tura dosla ili sa vec blokiranim cdi ili sa manjom kubikazom to jes promerom klipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Donspiridon je napisao: To je dzek zadnjih migavaca i stop,nista ne dobijas na brzini i ako ga izvuces probao komsija kupio nov pre par dana tesko i 50 da ide. Moja Peda je bila u prvoj turi da kazem sa blokadom je isla 70 bez blokade sada nakon razradjivanje je prelazi 90 Pocinjem da sumnjam da je ova tura dosla ili sa vec blokiranim cdi ili sa manjom kubikazom to jes promerom klipa Nova tura stigla sa blokadom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Nova tura stigla sa blokadom Upravo sada, Tecaub je napisao: Danas stigao jos da se isproba kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tecaub je napisao: Nova tura stigla sa blokadom Onda na prvom servisu trazim da oni skinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Tecaub je napisao: Javi se na mejl zokiub@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se nalazi cdi sa leve strane.skini plastiku , ako ima dva dzeka rskaci dzek sa dva pina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 18 Napisano pre 18 sati U prolazu, 86 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Sijamski_Mrmot je napisao: Onda na prvom servisu trazim da oni skinu? Mozes traziti naravno nista se tu nece bitno promeniti sto se tice garancije,samo da nije ono drugo to jes stvarnih 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Tecaub je napisao: Gubis garanciju, asto bi davao njima pare sam menjaj ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 18 Napisano pre 18 sati U prolazu, 86 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Tu se nalazi cdi mislim da je lakse skinuti rezervar ili ga samo podici nego skidati plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 18 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Donspiridon je napisao: Tu se nalazi cdi mislim da je lakse skinuti rezervar ili ga samo podici nego skidati plastiku Nemoze da se pridje cdi i ako skine rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 6 Napisano pre 2 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Tecaub je napisao: Nemoze da se pridje cdi i ako skine rezervoar Evo, probao sam u odlasku na posao da nekako podvucem telefon i slikam cdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 2 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ima jedan dzek sa pet zica a drugi sa dve.taj sa dve je blokada proprati gde vodi taj kabal ima patrlj samo se skine sa dzeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 6 Napisano pre 2 sati U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tecaub je napisao: Treba da ima jedan dzek sa pet zica a drugi sa dve.taj sa dve je blokada proprati gde vodi taj kabal ima patrlj samo se skine sa dzeka Nisam kuci, ne moze da se pridje bez skidanja plastike a to tek treba da vidim kako Ali po mom snimku deluje da ima samo jedan dzek na cdi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 6 Napisano pre 1 sat U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo poslednje informacije. Uvoznik je tek ove nedelje dobio informaciju od fabrike da je na novim serijama stavljen CDI sa ugradjenom blokadom. Skidanje blokade moze JEDINO zamenom CDI medjutim instrukcija fabrike je da se u tom slucaju gubi pravo na garanciju. Ono sto je dobra vest = i dalje je u pitanju isti onaj jaci agregat, nije 50cc Ja cu menjati CDI na prvom servisu pa nek garanciju zadrze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 6 Napisano pre 1 sat U prolazu, 29 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Evo, probao sam u odlasku na posao da nekako podvucem telefon i slikam cdi... pre 2 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Evo poslednje informacije. Uvoznik je tek ove nedelje dobio informaciju od fabrike da je na novim serijama stavljen CDI sa ugradjenom blokadom. Skidanje blokade moze JEDINO zamenom CDI medjutim instrukcija fabrike je da se u tom slucaju gubi pravo na garanciju. Ono sto je dobra vest = i dalje je u pitanju isti onaj jaci agregat, nije 50cc Ja cu menjati CDI na prvom servisu pa nek garanciju zadrze... Sto bih njima davao pare za zamenu ulja i dotezanje lanca, kad to sve znam sam da odradim.a za garanciju me bas zabole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...