MaxiS 3062 Napisano pre 23 sati Drug član, 1674 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li preko AI obrisao vozaca BMW-a, ili samo ostavio patike pored motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 30 Napisano pre 21 sati U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaxiS je napisao: Jesi li preko AI obrisao vozaca BMW-a, ili samo ostavio patike pored motora? Haha to sam hteo i ja da pitam . Nego jel se ovaj peda vozi sa AM? Nesto sam se zainteresovao. Glomazan mi mnogo tricity za neke stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 0 Napisano pre 20 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gilgames said: Haha to sam hteo i ja da pitam . Nego jel se ovaj peda vozi sa AM? Nesto sam se zainteresovao. Glomazan mi mnogo tricity za neke stvari. Da. Zuta tabla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 30 Napisano pre 18 sati U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Za svaki slucaj sam hteo da proverim. Gledam nesto i Pedu ET. Nekako mi deluje prakticnije (prostor ispod sedista, ne mora da se šalta..) sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...