Gordak985 4178 Napisano pre 9 sati Drug član, 2052 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan A nenene, tako su mene izbacili iz Visar 50 teme jer sam pisao o Pedi pa ću i ja vas :-) Šala naravno, samo nek se tera!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano pre 23 minuta U prolazu, 11 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Po vasem misljenju koju kacigu uzeti za Pedu lesso?Da li fulface ili jet kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 55 Napisano pre 15 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Igor 022 je napisao: Po vasem misljenju koju kacigu uzeti za Pedu lesso?Da li fulface ili jet kacigu. Nosio sam pre korone Jet kacigu po Beogradu... nakon iskustava sta sve moze da (do)leti okolo... samo fullface, tj kompromis u vidu flip-up za duza stajanja u guzvi, pumpe za gorivo, prodavnice... da ne moram uvek da skidam posto nosim i naocare pa je "procedura" Nosim uvek i pojas, rukavice i letnju mesh moto jaknu.... Ima ona lepa strana poslovica "dress for the slide, not the ride" Promenio pre 15 minuta član Sijamski_Mrmot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...