Tecaub 59 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mitjaict je napisao: Je l ima neko problem sa cimanjem (trzanjem) pri naglom oduzimanju i dodavanju gasa? Najvise se oseti u prvoj i drugoj (jer je obrtmi moment najveci). Ne znam da li ima veze sa time koliko je labav lanac ili nesto drugo? Bukvalno moram skroz lagano da oduzimam i dodajem gas da ne bi bilo tog trzaja. Ja za sad nemam taj problem.Nov lanac did i novi prednji i zadnji lancanik.mislim da je originalni lanac loseg kvaliteta.Moj original lanac na predjenih 1500 km za celu alku se istegao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 38 Napisano pre 8 sati U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trzne kad downshiftam pred semafore ili zbog guzve... i na. Izbrdicama nakon downshift ako (po)pustim gas onda puca kao da vozim harley-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 13 Napisano pre 7 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Meni trzne kad downshiftam pred semafore ili zbog guzve... i na. Izbrdicama nakon downshift ako (po)pustim gas onda puca kao da vozim harley-a To kad se ide u nizu je normalno. Al meni ovo cudno. Znaci u drugoj sam vozim na nekih 50 posto gasa, pustim naglo gas - trzne kao da zaleti. Dam gas naglo opet isto - trzne. Ne znam da li je lanac ili kvacilo u pitanju. Koliko treba biti zategnut lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 59 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mitjaict je napisao: Pre 1 sat, Sijamski_Mrmot je napisao: Meni trzne kad downshiftam pred semafore ili zbog guzve... i na. Izbrdicama nakon downshift ako (po)pustim gas onda puca kao da vozim harley-a To kad se ide u nizu je normalno. Al meni ovo cudno. Znaci u drugoj sam vozim na nekih 50 posto gasa, pustim naglo gas - trzne kao da zaleti. Dam gas naglo opet isto - trzne. Ne znam da li je lanac ili kvacilo u pitanju. Koliko treba biti zategnut lanac? Ni zategnut ni labav, normalan hod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 74 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Koji odnos zupčanika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...