mitjaict 5 Napisano Sreda u 20:47 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan AC ili DC Svetla rade na kontaktu - DC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 15 Napisano juče u 07:45 U prolazu, 47 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 4. 2025. at 21:53, dule86 je napisao: Ja sam skoro kupio apn1s 50cc pozadi izbrojah 37 zubaca On 6. 12. 2025. at 11:26, zbozidar1970 je napisao: Kupio sam Pedu 1. decembra u prodavnici Skuteri Beograd , zadovoljan sam uslugom naravno i motorom iako ima blokadu ide dosta dobro, sa mojih 120 kila ide peda pedeset lagano bez muke, kad zamenim cdi trebalo bi da bude sve ok. On 6. 12. 2025. at 11:36, zbozidar1970 je napisao: i sad ide ko zmaj i tacno kad dodje do nekog broja obrtaja 3,4 hilaljade tu stane i nece dalje On 6. 12. 2025. at 11:38, Tecaub je napisao: Na 4000 hilj je blokada On 6. 12. 2025. at 11:47, zbozidar1970 je napisao: da da i sa tom blokadom ide dobro nego zima i duva kosava ja sam trenutno u Centi (selo izmedju Zrenjanina i Beograda) super je za razradu motora sve ravno nego zima , juce bio do Opova ok 15km tamo i nazad ,vetar naso neku rupu kroz nogavicu znaci tuga. On 6. 12. 2025. at 13:39, zbozidar1970 je napisao: Imam samo jednu nedoumicu oko slavine za gorivo kad je zatvarati, da li je zatvarati ? Pre 13 sati, mitjaict je napisao: Sta radite zimi kada se ne vozi? Je l ga palite na nekih nedelju dve ili ne? Pre 11 sati, Donspiridon je napisao: AC ili DC Dc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 15 Napisano juče u 16:21 U prolazu, 47 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Evo i vizir je stigao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 15 Napisano juče u 16:22 U prolazu, 47 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: Evo i vizir je stigao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 18 Napisano juče u 17:49 U prolazu, 89 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tecaub je napisao: Lepo izgleda koliko je cena sa nosacem ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 18 Napisano juče u 17:51 U prolazu, 89 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam da narucim isti kao sto ima kymco visa R veliki je pokriva i rucice ali mislim da ce izaci sa nosacem oko 15000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 15 Napisano juče u 17:57 U prolazu, 47 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Donspiridon je napisao: Lepo izgleda koliko je cena sa nosacem ako nije tajna Nosac sam ja pravio , nedolazi sa nosacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 15 Napisano pre 17 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Tecaub je napisao: Nosac sam ja pravio , nedolazi sa nosacem Bez nosaca cena 50km ili 25 eura, drugarica mi uzela u bjeljini, nisam ovde nasao nista slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...