Djukass 14 Napisano April 16 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sutra cu bas sipati opet do vrha danas sam bio na posao 70km i jos po gradu 15km bas cu videti koliko je potrosio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12673 Napisano April 16 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tih 2litra na 100km za 50ccm je ok.Tolikomi je i Agility trosio.Ali Sniper ide odlucnije ,mozda ima i vise ccm,tako da preko 2lit.moze da prodje.Meni Peda Connect trosi 2.5-3 litra.90% van grada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 88 Napisano April 16 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, cezarpa je napisao: Tih 2litra na 100km za 50ccm je ok.Tolikomi je i Agility trosio.Ali Sniper ide odlucnije ,mozda ima i vise ccm,tako da preko 2lit.moze da prodje.Meni Peda Connect trosi 2.5-3 litra.90% van grada. Ma nije problem da li trosi 2 ili 3 litra, problem je uzasno mali rezervoar Tecaub, pitao si za ideje za upgrade evo smisli kako da povecamo rezervoar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 88 Napisano Petak u 12:22 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, bila mi je usput pumpa. na 76km predjenih, stalo je 1,43l goriva. To dodje 1.88L potrosnje na 100km... ok, pola od tih 76 je predjeno sa blokadom a pola bez pa nije skroz "jasna" potrosnja nakon skidanja blokade ali i ja racunam oko 2-2.2L da ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Petak u 14:13 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Skroz popustili srafovi kod auspuha , karburAtor drug nastelovao između 1.3 i 1.6, sutra proveravamo ventile . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Subota u 21:25 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Danas , provereni ventili ,ok su , zamenjeno ulje na 100km , fabricko poput blatnjave vode , bar je bilo oko 700ml, nisam stigao da ga provozam , javljam sutra kako se sad ponasa . Nadam se sad bar malo manjoj potrosnji . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12673 Napisano Nedelja u 05:39 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ukupno presao?100km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 26 Napisano Nedelja u 06:05 U prolazu, 83 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2026 at 4:13 PM, Koke said: Skroz popustili srafovi kod auspuha , karburAtor drug nastelovao između 1.3 i 1.6, sutra proveravamo ventile . Sta znaci izmedju 1.3 i 1.6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 26 Napisano Nedelja u 06:06 U prolazu, 83 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Koke said: Danas , provereni ventili ,ok su , zamenjeno ulje na 100km , fabricko poput blatnjave vode , bar je bilo oko 700ml, nisam stigao da ga provozam , javljam sutra kako se sad ponasa . Nadam se sad bar malo manjoj potrosnji . Sta na 100km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Nedelja u 08:30 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mitjaict je napisao: Sta na 100km? Zamenio sam ulje, na prvih 100km , eto cisto da izbacim ono fabricko i da vidim kako ce da se ponasa sto se tice svega potrosnje , menjaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Nedelja u 08:32 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Koliko si ukupno presao?100km? Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Nedelja u 08:33 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mitjaict je napisao: Sta znaci izmedju 1.3 i 1.6? Mislim da su krugovi, drug zna te stvari , sad pricam napamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12673 Napisano Nedelja u 08:37 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta pise na koliko km je prvi servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 80 Napisano Nedelja u 08:58 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, cezarpa je napisao: Sta pise na koliko km je prvi servis? 300km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12673 Napisano Nedelja u 09:19 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto onda menja na 100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 8 Napisano Nedelja u 12:02 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Zasto onda menja na 100? Dobro je sto je promenio,vidis da je neko lose ulje bilo u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Nedelja u 12:28 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Nekima je servis bio na 200km , ulje fabricko uzas, jutros sam vozio ,lepse salta neuporedivo, cak mi i zvuk motora tiši uskladjeniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 88 Napisano Nedelja u 12:30 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 230km sad i bas treba ove nedelje na servis, javljam utiske Promenio Nedelja u 13:02 član Sijamski_Mrmot 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12673 Napisano Nedelja u 12:44 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj prvi servis i to prvo ulje sluze da se izbaci razno djubre i opiljci iz tek razradjene masine.Ako ga rano uradis nije izbacio sve,vec kruzi po motoru do drugog servisa. Inace pravilo je da ako je post iznad tvog,ne radis quoted. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 8 Napisano Nedelja u 14:31 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru cim je stigao motor on ga upalio da se zagreje i ispustio ulje fabricko.Nasuo Ipon i vozio 300 km i onda opet ispustio i odradio zvanicni prvi servis.Pitam ga sto tako on kaze ko zna sta sipaju bolje da se razradi sa kvalitetnim uljem.Ima neke logike u tome. Pre 1 sat, cezarpa je napisao: Taj prvi servis i to prvo ulje sluze da se izbaci razno djubre i opiljci iz tek razradjene masine.Ako ga rano uradis nije izbacio sve,vec kruzi po motoru do drugog servisa. Inace pravilo je da ako je post iznad tvog,ne radis quoted. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12673 Napisano Ponedeljak u 20:13 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Onako u prolazu na ulici ,zakljucak definitivno ozbiljan zvuk,jaci od 50ccm.Ako se lepo razradi,i redovno odrzava ,icice kao zmaj.Sve to za 1200eur je prihvatljivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano pre 7 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao u BG skuteri ,CDI 4000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 88 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Koke je napisao: Sad zvao u BG skuteri ,CDI 4000 din Pre 2 nedelje 1500din. A i pre mene je isto neko sa foruma platio toliko u Obrenovcu Niste se nesto razumeli, mozda je to cena sa njihovom zamenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano pre 7 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Pre 2 nedelje 1500din. A i pre mene je isto neko sa foruma platio toliko u Obrenovcu Niste se nesto razumeli, mozda je to cena sa njihovom zamenom Lepo sam im objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano pre 7 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki broj od te prodavnice iz Obrenovca, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...