Gordak985 4199 Napisano Mart 26 Drug član, 2069 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan A nenene, tako su mene izbacili iz Visar 50 teme jer sam pisao o Pedi pa ću i ja vas :-) Šala naravno, samo nek se tera!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano Mart 26 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Po vasem misljenju koju kacigu uzeti za Pedu lesso?Da li fulface ili jet kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 71 Napisano Mart 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Igor 022 je napisao: Po vasem misljenju koju kacigu uzeti za Pedu lesso?Da li fulface ili jet kacigu. Nosio sam pre korone Jet kacigu po Beogradu... nakon iskustava sta sve moze da (do)leti okolo... samo fullface, tj kompromis u vidu flip-up za duza stajanja u guzvi, pumpe za gorivo, prodavnice... da ne moram uvek da skidam posto nosim i naocare pa je "procedura" Nosim uvek i pojas, rukavice i letnju mesh moto jaknu.... Ima ona lepa strana poslovica "dress for the slide, not the ride" Promenio Mart 26 član Sijamski_Mrmot 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 21 Napisano Mart 27 U prolazu, 76 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Sijamski_Mrmot said: Nosio sam pre korone Jet kacigu po Beogradu... nakon iskustava sta sve moze da (do)leti okolo... samo fullface, tj kompromis u vidu flip-up za duza stajanja u guzvi, pumpe za gorivo, prodavnice... da ne moram uvek da skidam posto nosim i naocare pa je "procedura" Nosim uvek i pojas, rukavice i letnju mesh moto jaknu.... Ima ona lepa strana poslovica "dress for the slide, not the ride" Tako je. Ja imam jet i planiram ove godine da izmem full. Kamencici, bube. Prosle godine me pcela ujela pored samog oka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 71 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Prokleti kishni dani.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djukass 11 Napisano Mart 29 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i ja sam uzeo pedu sniper 6500 km presla vozao se par dana zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 21 Napisano Mart 31 U prolazu, 76 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Je l neko razmisljao ili probao jednostrani shifter? Nikako da namestim onaj na ugao da mi odgovara i veca i manja brzina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 71 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mitjaict je napisao: Je l neko razmisljao ili probao jednostrani shifter? Nikako da namestim onaj na ugao da mi odgovara i veca i manja brzina... Ja mala noga 41/42 uopste nemam problem , samo sam namotao crvenu pertlu na prednju sipkicu da bude malo deblja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 82 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mitjaict said: Je l neko razmisljao ili probao jednostrani shifter? Nikako da namestim onaj na ugao da mi odgovara i veca i manja brzina... Ja sam moju na Vizi skinuo, u stegu, poluga i iskrivio zadnji deo da ne smeta, a da opet mogu da ga koristim. Ima ljudi koji su i sekli zadnji deo da ne smeta, ali meni je ovaj menjač pretvrd za šaltanje palcem, pogotovo u letnjoj obući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 21 Napisano Mart 31 U prolazu, 76 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, astmario said: Ja sam moju na Vizi skinuo, u stegu, poluga i iskrivio zadnji deo da ne smeta, a da opet mogu da ga koristim. Ima ljudi koji su i sekli zadnji deo da ne smeta, ali meni je ovaj menjač pretvrd za šaltanje palcem, pogotovo u letnjoj obući. Bravo o tome nisam razmisljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 82 Napisano April 1 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, motor pravljen za aziju, manji ljudi, manja stopala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 138 Napisano April 1 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Samo brusilica i napred nasi, petom sam probao par puta na Visi al nemam osecaj i tu mozes na silu sto bas i nije dobro za masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djukass 11 Napisano April 1 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kako ste resili retrovizore? Ja dok vozim ne vidim od ruku pozadi tek kad nagnem motor malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 71 Napisano Četvrtak u 06:56 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Djukass je napisao: Pozdrav kako ste resili retrovizore? Ja dok vozim ne vidim od ruku pozadi tek kad nagnem motor malo.... Vrati se par stranica unazad ima vise postova i slika, trebaju ti produzetci pomocu kojih se podigne jos u vis, a postoje i za u stranu kao i potpuno drugi retrovizori sa Temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 7 Napisano Subota u 15:47 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako se smorih danas.. Na pedi mi se jedino ne svidja brzinometar. Lep motor a unakazili ga sa njim, a plus se po danu signalizacija skoro i ne vidi. Narucim sa aliexpressa digitalni brzinometar i stigne on pre neku nedelju. Otvorim motor napred i vidim da nema dzekove kao na novom nego zice direkt na sijalice. Spakujem sve nazad i trazim te dzekove svuda ali nema nigde da se nadju sem na temu/ali.. Batalim dalje traganje i isecem ih na novom i kupim brze kleme i splajseve (ideja mi bila da ne secem zice na postojecem vec samo dodam razdelnik ako nekad mora da se vrati originalni)... Odradim ja sve to, nakacim splice na svaku koja mi treba, obelezim i splice i na klemama koja zica gde ide, razvucem plus zicu sa osiguraca akumulatora (nalazi se iza plastike sa desne strane motora iznad poluge za paljenje motora nogom)... Dam kontakt.. RADI! Isproveravam sve brzine, signalizaciju, dugo sveto, indikator za gorivo.. Sve savrseno! Krenem da ga stavim na mesto kad ono razlikuje se pola cm sa svih strana.. Da bi levo i desno coskovi ovi bili u sredini/liniji mora da se napravi mali luk gore da bi stao, a dole onda ostane rupa oko 1cm i rupe za stafove malo beze.. Nisam hteo to sam da budzim vec cu naci nekog ko radi te plastike da napravi da to lici na nesto.. Ostalo je jos jedna zica da se razvuce do brzinometra koja ide izmedju cdi i bombine i sa njom ce imati i merenje obrtaja. Navoj za merenje brzine deluje isti tako da verujem da tu nece biti problema.. Evo par slika.. Uzivo je novi brzinometar bruka kako dobro izgleda! Svidja mi se sto ima i indikator za bateriju (kad sam upalio motor odmah je krenuo da puni), ima sat sto me cesto zanima u voznji, pored kilometraze ima trip opciju 999km koja moze da se resetuje, spoljna temperatura ne skodi a obrtaje sam vec pomenuo.. Ima na ali-u jos par modela ovih digitalnih koji oblikom lice na pedin. Mozda neki od njih bolje legne.. Verujem da ce sve zanimati cene: Speedomiter sa dostavom (uhvatilo me ovo novo sa ptt i carinom) izasao 4500din Brze kleme 7kom 550din Splice 20kom 400din 5m zice 150din Dinar gore dole.. Do sada sam ovo sam radio a za plastiku videcemo.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 71 Napisano Subota u 16:25 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo isprobao sam danas CDI sa Temu, AC 5 pin na novembarskoj turi. Vratio sam stari fabricki iz razloga sto jos nisam prosao prvi servis i zato sto ocigledno treba jos nesto cackati. Stavio sam CDI na 6000rpm, verlga vise puta dok ne upali, kad upali ako odmah dam malo gasa prihvata bez problema ali kad se pusti na Ler odmah se ugasi i tako svaki put. Kad sam vratio fabricki, upalio na pola okreta karburator ili neispravan sam CDI? I da ne zaboravim, ovaj CDI je po 1cm duzi/siri od fabrickog, bice malo natezanja da se navuce ona gumica koja ga drzi za karoseriju Promenio Subota u 16:27 član Sijamski_Mrmot Dodata slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 73 Napisano Subota u 17:41 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, igor_mladjen je napisao: Auuu kako se smorih danas.. Na pedi mi se jedino ne svidja brzinometar. Lep motor a unakazili ga sa njim, a plus se po danu signalizacija skoro i ne vidi. Narucim sa aliexpressa digitalni brzinometar i stigne on pre neku nedelju. Otvorim motor napred i vidim da nema dzekove kao na novom nego zice direkt na sijalice. Spakujem sve nazad i trazim te dzekove svuda ali nema nigde da se nadju sem na temu/ali.. Batalim dalje traganje i isecem ih na novom i kupim brze kleme i splajseve (ideja mi bila da ne secem zice na postojecem vec samo dodam razdelnik ako nekad mora da se vrati originalni)... Odradim ja sve to, nakacim splice na svaku koja mi treba, obelezim i splice i na klemama koja zica gde ide, razvucem plus zicu sa osiguraca akumulatora (nalazi se iza plastike sa desne strane motora iznad poluge za paljenje motora nogom)... Dam kontakt.. RADI! Isproveravam sve brzine, signalizaciju, dugo sveto, indikator za gorivo.. Sve savrseno! Krenem da ga stavim na mesto kad ono razlikuje se pola cm sa svih strana.. Da bi levo i desno coskovi ovi bili u sredini/liniji mora da se napravi mali luk gore da bi stao, a dole onda ostane rupa oko 1cm i rupe za stafove malo beze.. Nisam hteo to sam da budzim vec cu naci nekog ko radi te plastike da napravi da to lici na nesto.. Ostalo je jos jedna zica da se razvuce do brzinometra koja ide izmedju cdi i bombine i sa njom ce imati i merenje obrtaja. Navoj za merenje brzine deluje isti tako da verujem da tu nece biti problema.. Evo par slika.. Uzivo je novi brzinometar bruka kako dobro izgleda! Svidja mi se sto ima i indikator za bateriju (kad sam upalio motor odmah je krenuo da puni), ima sat sto me cesto zanima u voznji, pored kilometraze ima trip opciju 999km koja moze da se resetuje, spoljna temperatura ne skodi a obrtaje sam vec pomenuo.. Ima na ali-u jos par modela ovih digitalnih koji oblikom lice na pedin. Mozda neki od njih bolje legne.. Verujem da ce sve zanimati cene: Speedomiter sa dostavom (uhvatilo me ovo novo sa ptt i carinom) izasao 4500din Brze kleme 7kom 550din Splice 20kom 400din 5m zice 150din Dinar gore dole.. Do sada sam ovo sam radio a za plastiku videcemo.. Bogami i ja sam o ovome razmisljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 82 Napisano Subota u 19:11 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno oba su baš ono šareniš, i original i taj zamenski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 23 Napisano Subota u 20:45 U prolazu, 94 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepsi digitalni,najvise me nervira danju na mom migavaci se uopste ne vide... Moze da se doda plastika trebalo bi da je PP (pise odozdo ) lepo se obradi i ofarba bamper crni mat(sa teksturom) spejom izgledace kao fabricki Da ne ispadne da se reklamiram radim plastikariju dvadesetak god samo varenje bez klemica mrezica i ostalih gluposti Ako nekome zlu ne trebalo treba nesta tu sam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 7 Napisano Subota u 21:14 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Donspiridon je napisao: Mnogo je lepsi digitalni,najvise me nervira danju na mom migavaci se uopste ne vide... Moze da se doda plastika trebalo bi da je PP (pise odozdo ) lepo se obradi i ofarba bamper crni mat(sa teksturom) spejom izgledace kao fabricki Da ne ispadne da se reklamiram radim plastikariju dvadesetak god samo varenje bez klemica mrezica i ostalih gluposti Ako nekome zlu ne trebalo treba nesta tu sam Ako hoces da radis mozemo se cuti.. Ja sam u BG-u.. Ili bar daj preporuku za nekoga odavde To je prvo sto me nerviralo. Ne vide se migavci u voznji. Na prvom servisu sam to prijavio a oni mi rekli da dodam neki beeper pa kad radi migavac da imam i zvucnu signalizaciju Ukusi su razliciti.. Jeste saren i ovaj digitalni ali daleko lepsi i pregledniji u odnosu na analogni. Nazalost nema mnogo opcija da se bira a da lici na fabricki (oblikom). Sad kad vidimo da svakako mora plastika da se obradjuje mozete gledati i ostale modele pa mozda bude i lakse da se ugrade.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 23 Napisano Subota u 21:37 U prolazu, 94 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem znam samo de ima dobre eletrode i opema za plastikariju a za majstoriju pogotovo u BG ne Vidi raspitaj se ako ima u okolini ako nema brza posta i posaljes mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 82 Napisano Nedelja u 07:17 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, igor_mladjen said: Ne vide se migavci u voznji. Pa možda onda samo da ga otvoriš i zameniš lampice indikatora i brzine sa LED varijantom koja je svetlija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 73 Napisano Nedelja u 07:21 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan I to si u pravu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 7 Napisano Nedelja u 07:28 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, astmario je napisao: Pa možda onda samo da ga otvoriš i zameniš lampice indikatora i brzine sa LED varijantom koja je svetlija? I to je jedna od opcija za konkretan problem. Ja sam se svakako odlucio za zamenu na digitalni i ispisao razloge za to kao i prednosti koje ima u osnosu na analogni. Samo delim svoje iskustvo da bi drugima bilo lakse ako krenu tim putem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 82 Napisano Nedelja u 07:56 (promenjeno) Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Najteže naći neki koji fizički paše 100%, neverovatno da svaki klon Honde Cub/Wave/Innova koristi malo drugačiji brzinomer i gornju masku, iako su na oko svi maltene isti. Promenio Nedelja u 08:19 član astmario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...