Sijamski_Mrmot 32 Napisano Nedelja u 21:32 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, mitjaict je napisao: Koliki si uzeo produzetak? I meni je stigla ista sipka, ali bas je ruzno ovako, mora da se odigne fino, bar 3cm i mislim da ce biti top. Obican 35mm (sa sve navojem). Ako ne bude dovoljan, narucicu duzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano Nedelja u 21:34 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, mitjaict je napisao: https://share.temu.com/8GJA76aMYLB i ovaj extender nije losa stvar, porucio sam i njega, jer ne vidim od ramena nista dok se ne pomerim u stranu. Hvala za ovo, nisam naleteo, ja sam relativno sitan ali mozda uzmem i ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 44 Napisano Utorak u 07:55 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 1. 2026. at 20:30, Sijamski_Mrmot je napisao: Koje ste tacno uzeli za napred nazad, proizvodjac i gde? On 25. 1. 2026. at 20:34, Tecaub je napisao: Prednji On 25. 1. 2026. at 20:35, Tecaub je napisao: Zadnji On 25. 1. 2026. at 22:34, Sijamski_Mrmot je napisao: Hvala za ovo, nisam naleteo, ja sam relativno sitan ali mozda uzmem i ovo Mozda bi trebali napraviti na fejsbuku peda grupu, sta mislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano Utorak u 08:54 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Tecaub je napisao: Mozda bi trebali napraviti na fejsbuku peda grupu, sta mislite o tome Obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 44 Napisano Utorak u 10:45 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sijamski_Mrmot je napisao: Obavezno Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 44 Napisano Utorak u 10:45 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie... Evo grupe ko hoce da se pridruzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano Utorak u 11:02 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Tecaub je napisao: Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie... Upao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 5 Napisano Utorak u 16:11 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne koristim fejs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano Utorak u 22:16 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Koke je napisao: Jbg ne koristim fejs Ne brini, ostajemo i ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 44 Napisano juče u 05:04 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sijamski_Mrmot je napisao: Ne brini, ostajemo i ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano juče u 09:55 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla duvalica za gume sa temua, bas lepa sa sve torbicom i nastavcima... Zadnju gumu sa 1.7 na 2.2 za nekih 20tak sekundi Medjutim. Prednja mi je "fabricki" dosla na 2.5 naduvana?! Da nije to malo previse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 7 Napisano juče u 10:02 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Stigla duvalica za gume sa temua, bas lepa sa sve torbicom i nastavcima... Zadnju gumu sa 1.7 na 2.2 za nekih 20tak sekundi Medjutim. Prednja mi je "fabricki" dosla na 2.5 naduvana?! Da nije to malo previse? Malo vazduha staje u moto gumu. Auto duze pumpa al pumpa. Mnogo je 2.5. Prednja 1.8-2, zadnja 2.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano juče u 10:15 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ispusticu na 2.0 prednju. Inace ako nekome zatreba evo linka i par slikica cordless tire inflator led light - Temu Serbia SHARE.TEMU.COM Shop cordless tire inflator with led light portable air compressor usb powered fast inflation durable construction for cars... Drugar kaze da je slicnom sa temua uspevao da naduva 2 gume na kombiju full ili da doduva sve 4 i jos ostane baterije... Za motor ce svakako da traje ihaaaa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 7 Napisano juče u 10:18 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Sijamski_Mrmot said: Hvala, ispusticu na 2.0 prednju. Inace ako nekome zatreba evo linka i par slikica cordless tire inflator led light - Temu Serbia SHARE.TEMU.COM Shop cordless tire inflator with led light portable air compressor usb powered fast inflation durable construction for cars... Drugar kaze da je slicnom sa temua uspevao da naduva 2 gume na kombiju full ili da doduva sve 4 i jos ostane baterije... Za motor ce svakako da traje ihaaaa Za motor je odlicna. Ja imam onu parkside. Sa 1.5 na 2.5 na autu mozda 2-3 min, al ne zurim nigde. Baterija 4ah traje i traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 32 Napisano juče u 10:24 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, mitjaict je napisao: Za motor je odlicna. Ja imam onu parkside. Sa 1.5 na 2.5 na autu mozda 2-3 min, al ne zurim nigde. Baterija 4ah traje i traje Mene je ova izasla 1342 din za te pare, milina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...