goxy101 9 Napisano Utorak u 15:15 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Goran, iz Beograda sam, '73. sam godište, trenutno vozim Kymco Xciting 250, ali sam u potrazi za nečim jačim. Skutere sam počeo aktivno da vozim pre nekih 9 godina na nagovor kolege s posla i najviše zbog lokacije posla na Vračaru gde je postalo nemoguće naći parking. Prvi skuter mi je bio Sym Symply 50 kojeg sam vozio 5 godina i lično "nafrizirao" da može da povuče mene sa 194cm/115kg i do 80km/h (na žalost samo po ravnom), pa čak i nas dvoje kad zatreba. To je bio tadašnji izbor zbog mojih gabarita, pozicije sedenja i AM dozvole. Pre 3 i kusur godine sam položio za A kategoriju i sad mogu da vozim šta hoću, ali sam tad ipak hteo da krenem postepeno sa jačinom skutera i kubikažom (motori sa brzinama me i dalje ne zanimaju), pa se odlučio za Xciting-a. Promenio Utorak u 15:23 član goxy101 Dodata slika 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1995 Napisano Utorak u 15:55 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13074 Napisano Utorak u 16:53 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 545 Napisano Utorak u 18:25 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 730 Napisano Utorak u 18:53 Zainteresovan, 178 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8644 Napisano Sreda u 22:40 Drug član, 595 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...