Zille-nbg 2064 Napisano Jul 27, 2025 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, živke said: Pa koliko to izlazi samo lepljenje pločica? Oko 30ak evra? Jel isto i kad ide samo pod, tipa soba, veća terasa? Čekaju i mene neki radovi, pa čisto informativno. 18e po kvadratu. Ja sam napisao samo osnovu da bi se znalo orijentaciono. Ako se dobro secam, ide povrsina poda x3. Tako nesto je i ugrubo za krecenje. Valjda… Vodovodzija 900e za lupanje kupatila, stemovanje, njegov materijal, ugradnja geberita, tus kabina u ravni poda, zatim nakon keramicara dolazi da postavi sve slavine, bojlere, odvode, maske i slicno. I u toj ceni mi je i kuhinja, isto njegov materijal. Promenio Jul 27, 2025 član Zille-nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 209 Napisano Jul 28, 2025 Svrati ponekad, 209 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni radili proletos kupatilo dva "univerzalca". Za vodu i kanalizaciju na spratu i spajanje sa donjom etažom sa njihovim materijalom 500 e. lepljenje pločica 15 e po kvm. Ispod kade koju su formirali pravljenjem jednog zidića mazali su neki malter u koji su sipali neku tečnost . Čitao sam deklaraciju sa tog kanistera i garantuju nepropustnost. Postavljnje sanitarije 80e. Posle sam ih zvao da polupaju pločice u toj kadi na podu i zalepe nove jer nije postojao odgovarajući nagib. Bio je kontra i voda se zadržavala . Bili su besni ali te nove pločice i lepak su oni doneli i uradili kako treba. Jbg ne možeš da sediš pored njih ceo dan ,a i preterivali su s pivom. Da ih moje oči više ne vide ali jedva sam i njih našao. Svi majstori imaju posla preko glave jer su uleteli u te novogradnje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8000 Napisano Jul 29, 2025 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, waterman said: Meni radili proletos kupatilo dva "univerzalca". Za vodu i kanalizaciju na spratu i spajanje sa donjom etažom sa njihovim materijalom 500 e. lepljenje pločica 15 e po kvm. Ispod kade koju su formirali pravljenjem jednog zidića mazali su neki malter u koji su sipali neku tečnost . Čitao sam deklaraciju sa tog kanistera i garantuju nepropustnost. Postavljnje sanitarije 80e. Posle sam ih zvao da polupaju pločice u toj kadi na podu i zalepe nove jer nije postojao odgovarajući nagib. Bio je kontra i voda se zadržavala . Bili su besni ali te nove pločice i lepak su oni doneli i uradili kako treba. Jbg ne možeš da sediš pored njih ceo dan ,a i preterivali su s pivom. Da ih moje oči više ne vide ali jedva sam i njih našao. Svi majstori imaju posla preko glave jer su uleteli u te novogradnje . Vecina priuceno ili samouko. Ovo drugo nije problem ,ukoliko je covek na mestu i trudi se. Ej nagib kontra, u kupatilu. To se ni u snu ne sme dogoditi onom ko zna posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7245 Napisano Jul 29, 2025 Enduraš, 6677 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost dobar deo majstora radi mehanicki bez uključivanja mozga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16233 Napisano Jul 29, 2025 Integrisan, 8346 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To su prevaranti. Nema druge reči. Posle se javljaju ne telefon, pa naleže zgrada, zajebo neko pre njega, vanzemaljci pokrivili zemljinu osu i ostale gluposti. Kod mene kad se radilo, obilazio sam ih nakon svake etape radova i proverovao. Ne vredi. Njih će država uskoro morati da zauzda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 527 Napisano Septembar 28, 2025 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam majstoru keramicaru na početku radova rekao da radi kako misli da treba i da će na kraju radova morati da potpise ugovor gde je garancija 10 god. na izvedene radove. Tako je i bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Septembar 28, 2025 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam majstoru keramicaru na početku radova rekao da radi kako misli da treba i da će na kraju radova morati da potpise ugovor gde je garancija 10 god. na izvedene radove. Tako je i bilo.Pa kako pravno to mislis da izvedes i koji ce ti majstor na to pristati kada je zakonski rok trajanja garancije 2 godine osim toga se ugovor potpisuje prije izvodjenja radova.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 527 Napisano Octobar 3, 2025 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2025 at 5:01 PM, Bigor said: Pa kako pravno to mislis da izvedes i koji ce ti majstor na to pristati kada je zakonski rok trajanja garancije 2 godine osim toga se ugovor potpisuje prije izvodjenja radova. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Jel ti čitaš šta je napisano? Znači rečeno je pre početka radova da će garanciju morati da da na 10 god. Šta tu sad nije jasno? Ako u ugovoru postoji klauzula od 10 god. koji je problem? Ako je ugovor obostrano prihvaćen i potpisan koja je zakonska prepreka da bude ispostovan? Nisam pravnik pa mi objasni ako ti nije teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Octobar 3, 2025 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ga nahvata da ti potpise Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 527 Napisano Octobar 3, 2025 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Bigor said: Pa jel ga nahvata da ti potpise Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Tačno ne umeš da čitaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Octobar 3, 2025 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ni da potpisujem Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 13 Napisano pre 17 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ako smem da se nakačim na temu (tražih po forumu ali nikako da nađem svežiju/prikladniju temu eventualno "šta me danas iznerviralo" ). Naime imam cevku u stanu koja je korodirala, u pitanju je kanalizaciona ventilaciona vertikala s tim da iznad mene je samo krov. Ideja mi je da rupu i deo cevke pokrijem pvc cevkom. Pitanje: da li neko ima majstora (za zamenu dela cevke) ili materijal za preporuku koja može da služi za lepljenje odnosno zaptivanje (sika seal/roof/ akfix)? U Beogradu je stan ako to znači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9289 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Ne silazi, 2502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro me podseti... Ja zavrsio !! Pre i posle !!!! Imam kontakt , pa kome treba... Vr' su , i ok sa cenama Promenio pre 16 sati član Darko Mihajlovic 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3196 Napisano pre 12 sati Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo prvo dole desno neki spejs šatl, neka studijska mikseta ili možda veš mašina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9289 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ai ves masina I ovaj gore je Ai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6874 Napisano pre 12 sati Drug član, 3099 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta je falilo kupatilu i pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9289 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Ne silazi, 2502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, RankoBg87 je napisao: Sta je falilo kupatilu i pre Nije se uklapalo u ostatak stana .. U stanu spustao plafone , skrivena svetla i ti fazoni , a kupatilo nisam dirao... A prica ide : - necemo tus kabinu, hocemo u nivou poda - za to treba hidroizolacija - za hidroizolaciju se skidaju plocice s poda i prvi red sa strane - ako skidamo plocice necemo valjda drugacije da vracamo ( tesko bi nasli ko nase ) - ok, ako stavljamo nove plocice totalno je bzv da ne uradimo svu novu instalaciju. - nemamo zid u kupatilu za neku "foru" , ok, dakle , plocice mora da grme - na kraju , sve je novo, pa necemo valjda staru ves masinu ( koja je bila top ) - i tako... Promenio pre 9 sati član Darko Mihajlovic 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9895 Napisano pre 10 sati Drug član, 3341 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Greota da se posereš. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6874 Napisano pre 10 sati Drug član, 3099 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Treba da radim sve od nule tako da ce biti uskoro veselje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9289 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ako treba kakva pomoc... Sad sad iskusan, ko kurva na plavom mostu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3196 Napisano pre 9 sati Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ai ves masina I ovaj gore je Ai Ja sam siguran da se iz ove mašine vadi ispeglan i složen veš 100% Ima indikator zapljanosti pa ni ne prima na pranje ako nije dovoljno čisto Sad stvarno, koja je? Deluje da priča 100 jezika a nama uskoro treba nova pa se pripremam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9289 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, slobasuper9 je napisao: Ja sam siguran da se iz ove mašine vadi ispeglan i složen veš 100% Ima indikator zapljanosti pa ni ne prima na pranje ako nije dovoljno čisto Sad stvarno, koja je? Deluje da priča 100 jezika a nama uskoro treba nova pa se pripremam. Brate , salu na stranu.. ja sam odavno prestao da gledam brendove nego gledam sta ima najvecu garanciju. Ovo je neka haier , hw100 b14979 ... 90.000 - 124.000 je raspon cena... Nema kaiseve , nego taj inverter motor , direktno vezan za bubanj, pa je besumna ... Garancija na motor je 15 god, na sve ostalo 7. I tu su tate. Inace su mrtvi kinezi , plagijatorcine zute. . Ne sprdam se za Ai...jedan od programa je zaista ai , gde nabuvas sve unutra , ona sama meri tezinu , odredjuje materijale , i s tim u vezi zagreva vodu i sta znam...ima detekcije nekih mrlja poput vina , blata , bla bla bla i to resava.... I bojler ima neki Ai mod , nedelju dana "uci" navike porodice a posle s tim u vezi dogreva , zagreva , brze sporije bla bla bla 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3196 Napisano pre 8 sati Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio daleko Precenio sam je za slaganje i peglanje. To mi ni ne treba, imamo parnu stanicu. Odo sad na Tehnomedija sajt da vidim šta je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...