tommy.n 152 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga Scorpion EXO 930, kupljena s proleća, nosena na nekoliko vikend tura ali mi ne odgovara za skuter, naucio sam na jet kacigu, mozda gresim ali hajde, ako se proda, proda, ako ne, vozicu je u hladnijim danima kada nije vreme za otvorenu kacigu. Kaciga posto je malo nosena. gotovo da nema tragova koriscena, nisam skidao postavu, nisam je prao, malo osvezio penom i to je to. Nema ogrebotina nigde, Nova Nova Nova. Original vrecica za transport i stavljen Pin Lock. Kod nas je nova preko 200e bez Pin Lock-a, ova moja ga ima, mislim da je 140e Ok cena za nju i fiksna je, ne volim i necu da se cenjkam, svi oglasi na KP su mi fiksnih cena, tako ce biti i ovde. Svega imam, ne nudite mi zamene. Ne treba. Ne odgovaram na takve. Za sada je oglas samo ovde a za nekoliko dana ce biti i na KP. Mozete me kontaktirati putem poziva ili svih vrsta poruka na 064 226 946 2 Tomislav, Obrenovac (P/J) Homologacija Pinlock® Maxvision Prepared: Pinlock® sočiva sprečava zamagljivanje stalnim vazdušnim hodnikom između sebe i vizira, čak i kada se povećava temperaturna razlika između unutrašnje i spoljašnje Kwikwick® unutrašnja obloga: meka, hipoalergena, može se ukloniti i prati Kwikfit™: pogodan za one koji nose naočare SpeedView™: unutrašnji uvlačivi vizir za sunce koji pruža trenutno olakšanje očiju u promenljivim svetlosnim uslovima Ellip-Tec: koristi silu opruge da povuče vizir uz zaptivku radi maksimalnog zaptivanja i omogućava promenu vizira bez alata za nekoliko sekundi Poboljšani deo za bradu: ovaj deo za bradu se glatko zatvara tako da više ne čujete glasan klik. Automatska mikrometrička kopča za kaiš za bradu za brzo otpuštanje i precizno podešavanje EXO-COM kompatibilan Specifikacije: 2 veličine školjke Materijal: polikarbonat Zatvaranje: Mikrometrijski zatvarač sa čegrtaljkom Standard: ECE 22.06 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 273 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam procitao velicinu ili od silnog teksta zaboravi koja je velicina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan XL ako slike ne lazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 657 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite. Vidi se na jednoj slici. Veličina je XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...