Jump to content

Moto Zajednica

Scorpion EXO 930 Flip Up

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

Kaciga Scorpion EXO 930, kupljena s proleća, nosena na nekoliko vikend tura ali mi ne odgovara za skuter, naucio sam na jet kacigu, mozda gresim ali hajde, ako se proda, proda, ako ne, vozicu je u hladnijim danima kada nije vreme za otvorenu kacigu.

Kaciga posto je malo nosena. gotovo da nema tragova koriscena, nisam skidao postavu, nisam je prao, malo osvezio penom i to je to. Nema ogrebotina nigde, Nova Nova Nova. 😀

Original vrecica za transport i stavljen Pin Lock.

Kod nas je nova preko 200e bez Pin Lock-a, ova moja ga ima, mislim da je 140e Ok cena za nju i fiksna je, ne volim i necu da se cenjkam, svi oglasi na KP su mi fiksnih cena, tako ce biti i ovde. Svega imam, ne nudite mi zamene. Ne treba. 😀 Ne odgovaram na takve.

Za sada je oglas samo ovde a za nekoliko dana ce biti i na KP. Mozete me kontaktirati putem poziva ili svih vrsta poruka na 064 226 946 2

Tomislav, Obrenovac

(P/J) Homologacija

Pinlock® Maxvision Prepared: Pinlock® sočiva sprečava zamagljivanje stalnim vazdušnim hodnikom između sebe i vizira, čak i kada se povećava temperaturna razlika između unutrašnje i spoljašnje

Kwikwick® unutrašnja obloga: meka, hipoalergena, može se ukloniti i prati

Kwikfit™: pogodan za one koji nose naočare

SpeedView™: unutrašnji uvlačivi vizir za sunce koji pruža trenutno olakšanje očiju u promenljivim svetlosnim uslovima

Ellip-Tec: koristi silu opruge da povuče vizir uz zaptivku radi maksimalnog zaptivanja i omogućava promenu vizira bez alata za nekoliko sekundi

Poboljšani deo za bradu: ovaj deo za bradu se glatko zatvara tako da više ne čujete glasan klik.

Automatska mikrometrička kopča za kaiš za bradu za brzo otpuštanje i precizno podešavanje

EXO-COM kompatibilan

Specifikacije:

2 veličine školjke

Materijal: polikarbonat

Zatvaranje: Mikrometrijski zatvarač sa čegrtaljkom

Standard: ECE 22.06

InCollage_20250722_182151063.jpg

InCollage_20250722_182039518.jpg

InCollage_20250722_181938644.jpg

PXL_20250722_143835602_copy_1600x2000.jpg

PXL_20250722_143939927_copy_1600x2000.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja