LukaB1995 3 Napisano pre 16 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, Zovem se Luka, imam 29 godina i zivim u Beogradu sa sestrom (odrastao u Grockoj, rodjen u Beranama). Zaposlen sam kao analiticar podataka u kompaniji koja se bavi klinickim istrazivanjima. Polozio sam pre 10 dana za A kategoriju u auto skoli Vir, kod Jasminka kome se i ovom prilikom ovde zahvaljujem za sve savete i odlicnu obuku! Od malih nogu volim motore i nisam mogao da docekam trenutak kad cu poloziti i kupiti svoj prvi motor. Zbog ogranicenog budzeta i malo "jacih" cena polovnih motora (o cemu je bilo jako puno rasprave na forumu ) mislio sam da cu propustiti ovu sezonu ali sam se sinoc cuo sa suprugom od koleginice koji je resio da proda svoj motor. U pitanju je Hyosung gt650 naked, i iskreno jedva cekam da ga vidim i isprobam veceras. Super je ocuvan, kod tog coveka je preko 5 godina, i stvarno imam poverenja u njega kad kaze da nije imao nijedan problem za sve ovo vreme. Slazem se da je mozda malo jaci za pocetnika, ali cemo polako da se upoznajemo i idemo zajedno napred. Radujem se svim buducim savetima i druzenju, i drago mi je sto sam postao deo ovog foruma. U nedostatku neke novije slike sa motorom, imam samo ovu, jednu jedinu staru 21 godinu Pozdrav i javljam da li sam se motorizovao danas! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 703 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Fino predstavljnje i sa srecim kupovina, javljaj da li je makina kupljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12978 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2966 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 519 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...