Bor-i-slave 6983 Napisano Sreda u 12:22 Drug član, 1537 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bazen intex 366 x 76 star 10 godina. Prsten vazduha mu negde pusta, a ja sam neke rupice pronasao i zakrpio flekama za bicikli gume. Postoje one providne samolepljive flekice. Recimo u wobyhausu. Inace i kad prsten potpuno izduva, voda ne izlazi iz bazena i moguce je koristenje. Uz bazen dolazi prekrivka, pumpa i creva, kao i plovak za hemikalije. Sve je spakovano u kutiji i moguce je samo licno preuzimanje. Za clanove, koji su zaista deo foruma, da bi izbegli random skupljace. 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6983 Napisano Sreda u 17:10 Drug član, 1537 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Preuzimanje moze oko Cacka, Pozege, Kosjerica pa i Valjeva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1205 Napisano juče u 12:53 Drug član, 1165 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6983 Napisano juče u 15:27 Drug član, 1537 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Za Lemy-ja zenba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...