Lukac 1471 Napisano Jul 7 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kuca u Batajnici (vertikala), 120kvm + potkrovlje 49+garaza23kvm. U dvoristu je stambeni objekat 54kvm + podrum 16kvm u postupku legalizacije. Kuca je gradjena 80-tih, kupljena 2003 i sledecih god kompletno renovirana, vodovod , struja, gas, kanalizacija, kablovska. Tri odvojene stambene jedinice i posebno kuca u dvoristu, dva strujomera, dva gasna kotla, trenutno nema nikakvih ulaganja. Blizina skole, vrtica, autobusa, prodavnica i 15 min peske do pijace. Najvislji najsuvlji deo Batajnice, plac konvertovan iz drzavnog u privatno vlasnistvo pre tri godine, vlasnik 1/1, sam ja. Za vise info molim pozovite, slike unutrasnjosti kuce , se mogu videti na sajtu City Expert agencije. 195000e za forumase koje ovo interesuje. Nama je velika, mnogi su bili kod mene sa foruma kad kupuju motor, malu kucu u dvoristu izdajemo vec par godina a mi cemo verovatno u Vojvodinu . Kuca je pogodna za recimo tri generacije , da zive zajedno a da opet svako ima svoj stambeni prostor. 063 339530 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1471 Napisano Jul 7 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1471 Napisano Jul 7 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1471 Napisano pre 9 sati onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ako budemo uspeli da dobijemo kucni broj za kucu u dvoristu, postoji mogucnost prodaje pojedinacnih stanova, u svakom slucaju stvar dogovora. Cena je ista uz minimalnu korekciju.Imali smo tri kupca iz inostranstva (Hong kong, Rusija i Francuska) ali su naravno odustali zbog situacije kod nas.Supruga i ja sve cesce gledamo Kyero sajt sa stanovima ili kucama pored mora u Spaniji ili Italiji, extra povoljne cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 996 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Lukac je napisao: Ako budemo uspeli da dobijemo kucni broj za kucu u dvoristu, postoji mogucnost prodaje pojedinacnih stanova, u svakom slucaju stvar dogovora. Cena je ista uz minimalnu korekciju.Imali smo tri kupca iz inostranstva (Hong kong, Rusija i Francuska) ali su naravno odustali zbog situacije kod nas.Supruga i ja sve cesce gledamo Kyero sajt sa stanovima ili kucama pored mora u Spaniji ili Italiji, extra povoljne cene. Sta znaci u prevodu extra povoljne cene? Koliko se krecu... Imas li neki link...i mene zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1471 Napisano pre 59 minuta (promenjeno) onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kyero -jedan od velikih sajtova za nekretnine, pokriva Spaniju, Italiju, Portugal, Francusku. Imas jako lep pretrazivac pa gledaj. Npr oblast los urrutias, imas dvosobne stanove sa pogledom na more za 50-80k.ILi recimo Scalia-Italija, imas u starijim zgradama renovirano, do mora i prodavnica pljunomet, od 50-70k. Prelepe renovirane country house u Spaniji do 100k itd, gledaj sta te zanima,. Naravno posto sam ja u penziji a zena ne radi, meni je svejedno gde idemo samo da je more i da je toplo zimi Promenio pre 57 minuta član Lukac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...