Lukac 1439 Napisano Jul 7 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kuca u Batajnici (vertikala), 120kvm + potkrovlje 49+garaza23kvm. U dvoristu je stambeni objekat 54kvm + podrum 16kvm u postupku legalizacije. Kuca je gradjena 80-tih, kupljena 2003 i sledecih god kompletno renovirana, vodovod , struja, gas, kanalizacija, kablovska. Tri odvojene stambene jedinice i posebno kuca u dvoristu, dva strujomera, dva gasna kotla, trenutno nema nikakvih ulaganja. Blizina skole, vrtica, autobusa, prodavnica i 15 min peske do pijace. Najvislji najsuvlji deo Batajnice, plac konvertovan iz drzavnog u privatno vlasnistvo pre tri godine, vlasnik 1/1, sam ja. Za vise info molim pozovite, slike unutrasnjosti kuce , se mogu videti na sajtu City Expert agencije. 195000e za forumase koje ovo interesuje. Nama je velika, mnogi su bili kod mene sa foruma kad kupuju motor, malu kucu u dvoristu izdajemo vec par godina a mi cemo verovatno u Vojvodinu . Kuca je pogodna za recimo tri generacije , da zive zajedno a da opet svako ima svoj stambeni prostor. 063 339530 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1439 Napisano Jul 7 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1439 Napisano Jul 7 onaj koji oblikuje, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...