GingerNinja 6 Napisano Jul 7 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od apsolutnog početnika. Potičem sa Uba ali od skora živim na Bežaniji. Od pre mesec dana ponosni sam vlasnik kawe er6n iz 2006. i može se reći da ga se jako bojim i poštujem. Kad već imam vašu pažnju, ako neko zna dobrog majstora tu oko Bežanije, slobodno pišite. Motor pali FI lampu kada izađem na autoput i malo duže vremena vozim preko 100 (5. ili 6. brzina) a pritom se ne menja ponašanje niti odziv na gas. Krenuo sam da vozim iz radoznalosti jer me uvek zanimalo kako je imati takav vid "slobode" - kao što rekoh, za sad je još uvek strašno i grčevito ali mislim i da je bolje tako. Drago mi je da forum ovakve vrste postoji kod nas i hvala na pažnji! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5350 Napisano Jul 7 Drug član, 1306 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 692 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8600 Napisano Jul 9 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве а оног дана када ти страх буде нестао, онда продај мотор ... респект према машини и страх од ње и од свега осталог што окружује тај наш вид слободе мора увек да буде !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...