Peppermint 790 Napisano Četvrtak u 06:14 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla na forum! Nema spore ili loše vožnje po difoltu, svako gura svoj ritam i prati svoje mogućnosti. Voziš tempom koji tebe čini srećnom a ne koji drugi očekuju. Ima nas puno na forumu koji volimo da se "vozikamo", organizuju se na forumu i lagane vožnje (najčešće pod imenom vožnje za početnike) kada je pravo uživanje biti deo grupe koja te neće ostaviti samu na putu. Tu upoznaš ljude koji voze sličnim stilom kao i ti i imaš obezbedjeno društvo. Teže je uklopiti svakodnevne obaveze i pronaći prostor za vožnju nego naći društvo. Aktivna sam takodje dve godine a imam 54, znači samo malo mladja pri čemu trenutno vozim 300cc što zna da bude dodatna otežavajuća okolnost kad ekipa odluči da vozi autoputem 120km/h. Uživaj u Sloveniji, kad se vratiš, odmoriš javi se i sigurno ćemo se organizovati da napravimo neku relaciju ako ništa drugo radi upoznavanja. Ovo je forum pun ljudi velikog srca i bar društva ne manjka nikad. A što se tiče putopisa, predlog za naslov je "Šta sam sve uradila pametno i na vreme i sebi obezbedila uživanje". Jer će tako i da bude 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17052 Napisano Četvrtak u 10:17 Misbehave Responsibly, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Anchi1965 said: .... Idem polako, krace relacije i pravim putopis: "Sta sve mozete uraditi pogresno" Najava za putopis obećava zanimljivo štivo. Kad rade ispravno svi rade slično, što mu dođe nekako .... dosadno. Pogrešno se može uraditi na tako veliki broj načina da je samo nebo granica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 67 Napisano Četvrtak u 10:18 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, drs je napisao: Najava za putopis obećava zanimljivo štivo. Kad rade ispravno svi rade slično, što mu dođe nekako .... dosadno. Pogrešno se može uraditi na tako veliki broj načina da je samo nebo granica. Ah... ja sam tipa "samo mi pokazite sta se ne moze unistiti i odmaknite se!" 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1830 Napisano Četvrtak u 11:14 Drug član, 333 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bako, samo napred i da doživiš da vozikaš unuke na motoru i time budeš najkul Baka na svetu! Svaka čast za godine, za trud, za rušenje zone komfora, za hrabrost, ma za sve! Samo napred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2886 Napisano Četvrtak u 12:45 Drug član, 938 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Peppermint je napisao: Dobro došla na forum! Nema spore ili loše vožnje po difoltu, svako gura svoj ritam i prati svoje mogućnosti. Voziš tempom koji tebe čini srećnom a ne koji drugi očekuju. Ima nas puno na forumu koji volimo da se "vozikamo", organizuju se na forumu i lagane vožnje (najčešće pod imenom vožnje za početnike) kada je pravo uživanje biti deo grupe koja te neće ostaviti samu na putu. Tu upoznaš ljude koji voze sličnim stilom kao i ti i imaš obezbedjeno društvo. Teže je uklopiti svakodnevne obaveze i pronaći prostor za vožnju nego naći društvo. Aktivna sam takodje dve godine a imam 54, znači samo malo mladja pri čemu trenutno vozim 300cc što zna da bude dodatna otežavajuća okolnost kad ekipa odluči da vozi autoputem 120km/h. Uživaj u Sloveniji, kad se vratiš, odmoriš javi se i sigurno ćemo se organizovati da napravimo neku relaciju ako ništa drugo radi upoznavanja. Ovo je forum pun ljudi velikog srca i bar društva ne manjka nikad. A što se tiče putopisa, predlog za naslov je "Šta sam sve uradila pametno i na vreme i sebi obezbedila uživanje". Jer će tako i da bude Sve ovo što je Peppe rekla, osim da se čuvaš Gordane, malo je divljačna. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8179 Napisano Četvrtak u 20:04 Drug član, 3351 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je fenomenalo! I nemoj da odustaneš od foruma, mi smo jedna velika zajednica, i svi članovi i teme doprinose našoj vrednosti i lepoti. Molim te, molim te, slikaj, i zapisuj, i obavezno napiši putopis. Samo činjenica da si rešila da se odvažiš je inspirativna i za divljenje! Dobro nam došla. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 67 Napisano Četvrtak u 20:18 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Ovo je fenomenalo! I nemoj da odustaneš od foruma, mi smo jedna velika zajednica, i svi članovi i teme doprinose našoj vrednosti i lepoti. Molim te, molim te, slikaj, i zapisuj, i obavezno napiši putopis. Samo činjenica da si rešila da se odvažiš je inspirativna i za divljenje! Dobro nam došla. Hvala! Daj mi savet gde na Forumu kacite putopise sa slikama, u kojoj sekciji? Bice posle 12.jula. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8179 Napisano Četvrtak u 20:22 Drug član, 3351 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imaš baš deo za putopise, i tu otvoriš novu temu, i kreni Do tad, pročitaj po koji, ima ih fenomenalnih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 821 Napisano Četvrtak u 20:33 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2025 at 1:37 PM, Anchi1965 said: Problem lezi u tome sto sam motor pocela da vozim pre dve godine. I ne dam se! Za dve nedelje idem sama da se vozikam po Sloveniji Malo sam se kasno ukljucio u temu,ali ne vidim sta je tu problem .Svi smo manje vise tako poceli,pamet u glavu i lagano Cisti putevi i lep provod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4568 Napisano Četvrtak u 20:41 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I ima tema za NC750x ako nesto treba. https://forum.bjbikers.com/topic/214676-honda-nc750x-2023/#comments 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1641 Napisano Četvrtak u 21:25 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A di gu je deda ??? 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8572 Napisano Četvrtak u 22:08 Drug član, 1788 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A što to tebe zanima, ccc... Pozdrav i dobro nam došla! I ne beri brigu da li si vam klišea jer, bar po tome, ovde si među svojima. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8179 Napisano juče u 05:55 (promenjeno) Drug član, 3351 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan E da.. To... Bravo Dragane, dobro me podseti. Nemoj da brineš šta drugi misle, jer su u pravu. Niko normalan ne vozi motor. Motor nikad nije bio stvar racionalnog bića. Kad je hladno mrzneš, kad je kiša kisneš, kad je toplo kuvaš, svako čukanje je za nas... skuplje nego u autu, o sudarima da ni ne pričamo. Ali... U svakoj vožnji, sam pod kacigom, ja i ja se siti ispričamo, svašta jedan drugom kažemo. Za mene ne postoje bolja terapija i lek za ovaj svet. I upravo zato se mi ovde tako lepo slažemo. Promenio juče u 05:56 član Andrej_Hotstepper 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 67 Napisano juče u 06:00 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: E da.. To... Bravo Dragane, dobro me podseti. Nemoj da brineš šta drugi misle, jer su u pravu. Niko normalan ne vozi motor. Motor nikad nije bio stvar racionalnog bića. Kad je hladno mrzneš, kad je kiša kisneš, kad je toplo kuvaš, svako čukanje je za nas... skuplje nego u autu, o sudarima da ni ne pričamo. Ali... U svakoj vožnji, sam pod kacigom, ja i ja se siti ispričamo, svašta jedan drugom kažemo. Za mene ne postoje bolja terapija i lek za ovaj svet. I upravo zato se mi ovde tako lepo slažemo. Pisacu vam kad se vratim kako sam juce isla kod komsije vulkanizera da mi da jednu staru gumu da vidim da li umem da chepujem, covek je samo pitao "a jel mogu da snimam" i umro od smeha 4 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2886 Napisano pre 20 sati Drug član, 938 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno da postaviš snimak da i mi to pogledamo!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...