Petar9797 0 Napisano Jun 11 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam a2 a motor sa 75ks, da li se mogu provuci da odem do Crne Gore? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 61 Napisano Jun 11 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Na granici 90% prolaziš, a za posle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 200 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Petar9797 je napisao: Pozdrav, imam a2 a motor sa 75ks, da li se mogu provuci da odem do Crne Gore? Hvala Nije za pohvaliti se ali moram reci, od kolege sin godine 2023 isao iz BiH u Grcku u grupi od 5 motora sa istim problemom i nigdje nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1355 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Dok nema problema neće biti ni problema. Problem nastaje kad se javi neki problem. A kad se veže problem na problem, tada ćeš osetiti u čemu je problem s tvojim pitanjem. 5 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14507 Napisano Jun 11 Integrisan, 7860 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na granici možda ne. Dovoljno da te neka patrola zaustavi negde sa ili bez razloga i onda deri kožu na šiljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2634 Napisano Jun 11 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti probaj pa ćeš videti ako prođeš onda može.Ako ti traže dozvolu i u tom slučaju ćeš videti kakvo je stanje pa nam javi. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5247 Napisano Jun 11 Drug član, 1294 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam i traže da imamo odgovarajuću kategoriju za motor koji posedujemo? 5 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 65 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su zadnja dva puta Rumuni tražili i saobraćajnu i vozačku. Decembar '24 i februar '25. Zašto vozačku, pojama nemam. Kolima sam išao. Oba puta sam dao pasoše i saobraćajnu bez vozačke. Ali odmah su mi tražili i vozačku u oba slučaja.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3023 Napisano Jun 11 ODUSTO OD DIJETE, 2808 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ali naši, objasnili mi da proveravaju da li je probna jer Rumuni vraćaju ako je probna. Tako mi objasnio pandur prvi put pre jedno 2-3 godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2855 Napisano Jun 11 Drug član, 929 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alexandra995 je napisao: Sad nam i traže da imamo odgovarajuću kategoriju za motor koji posedujemo? Možda je do mene, ali čini mi se kao da ti obrve nisu jednake? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5247 Napisano Jun 11 Drug član, 1294 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, miki je napisao: Možda je do mene, ali čini mi se kao da ti obrve nisu jednake? Isto kao dozvoljeni kW po dozvoli i saobraćajnoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...