Jump to content

Moto Zajednica

NOVI KOLAČIĆ

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Nov sam na forumu, a polovan u svijetu motora. Potrošio 58 godina uludo. Pošto ludo srce nikako nije prestajalo da tuče na režanje motora počastih se, pod stare dane, Suzanom vx 800. Rvemo se, sad zasad sam uvijek ja gornji. Malo mi je prestartna i poteška. Nije prvo takvo žeMsko u životu mome. Imam milion dječijih pitanja, valjda ćete na poneko odgovoriti. Da li se smije motor naftirati, a onda prati na praonici? Hoće li se skvasiti kakva struja? Čime polirati kromirane a čime farbane dijelove? Čime plastike? Pomaže li šta od wd40? Na šta da obratim pažnju? Nekako prečesto za moj ukus mi se pali visko, da li je to ok, ili ja davim vožnjom? Kad koči motor ne sviđa mi se zvuk, malo je zveckav, da nije taj fazni lanac? Dosta za prvo javljanje, eto mene uskoro sa još glupih pitanja.

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT

Dobro nam došao! To što si gornji je pozitivno, i gledaj da tako i ostane🤣. Ja sam suzukija  dva puta oprao na perionici i dva puta menjao regler 🤣 Šalu na stranu, mislim da se svaki motocikl može prati na perionici, ali naravno paziti da se elekto delovi što manje kvase i obavezno vožnja posle pranja da se motor ugreje i osuši. 

• Hvala 1
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Dobro došao. Niko na netu ne preporučuje pranje puškama, mada ja puškarim redovno i prošli motor i ovaj, oba Suzukija. Do sada nisam imao problema. Mada ne koristim nikakav fensi jak aparat, već onaj mali žuti iz Lidla.

Nagruvam ga aktivnom penom pa isperem. I obrišem višak vode jelenskom kožicom. Ne dam pare za peškir

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Hvala 1

• Drug član, 595 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)

Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве:BJB3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja