IVAN R1 2 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze,ili sam ja jedini :D Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ako se računa predzadnji model... taj sam ... ako misliš samo na ovaj novi, meni lično je pomali da ne kažem kratak... ;D ali da je lep... lep je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jes malo ruzan,vozio sam ga,zet ga ima.Ono je strasno kako ide,brukaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan I traje kolko hoces.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan A jos vise KOLIKO NECES !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cuj zaljubljen, volim ga ;D Svi modeli su mi dobro. Svidja mi se i zvuk i jacina i izgled...Ma sve....Rekao sam sebi da cu ga kupiti jedan dan. Ako bog da. Zelena je najbrza boja na svetu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga prošle godine, model 2007, izbacuje ulje u air box, crkla mi 3.brzina u vožnji na Grobniku na 14000 km, nije mi baš ostavio neki utisak( koliko para toliko muzike ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinu i nesto stoji kod mene i ja sam prezadovoljan. Model 2005. Nije moj ali ga ja dosta vozim. Malo je i previse jak za moje kriterijume ali i ja ga nikada ne kidam. Vozim da uzivam u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinu i nesto stoji kod mene i ja sam prezadovoljan. Model 2005. Nije moj ali ga ja dosta vozim. Malo je i previse jak za moje kriterijume ali i ja ga nikada ne kidam. Vozim da uzivam u voznji. Samo tako moze da prezivi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto je kawasaki najjeftinija marka kod nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga prošle godine, model 2007, izbacuje ulje u air box, crkla mi 3.brzina u vožnji na Grobniku na 14000 km, nije mi baš ostavio neki utisak( koliko para toliko muzike ). I tako sam ja lepo uradio 4 generalne na novim agregatima sve zbog izbacivanja ulja u air box. ljudi neprimete da fali ulja malo stisnumotor i on na oko 7-8 000km prolupa ne jedan nego 4 na istoj kilometrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam.........nazalost nemam iskustava sa njim... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2925 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2804 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinu i nesto stoji kod mene i ja sam prezadovoljan. Model 2005. Nije moj ali ga ja dosta vozim. Malo je i previse jak za moje kriterijume ali i ja ga nikada ne kidam. Vozim da uzivam u voznji. Da li se prodaje možda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kod mene ista situacija kao kod charuge. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Da li se prodaje možda ? Nije na prodaju. ;D Ovaj motor za sad ima 13500km i ide i radi kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor, veliki fan sam! moj omiljeni je iz 2004/2005.... iskreno mislim da su sa kasnijim modelima unistili prelep motor :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan takodje se i ja prijavljujem,po meni najlpsi japanski motor je kawasaki zx10 model 2004/2005.Nadam se da cu ga jedanputa u zivotu provozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Februar 20, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se, takodje. Voleo bih da gu probam jednom, pa nek i izbaci ulje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2925 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 2804 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao malo duže i malo ozbiljnije i zaljubljenost prerasla u ljubav. ;D ;D I nije izbacio zejtin. Ali posle svih ovih priča , aj' skupi 00 i kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kazu da je brutalan i divlji motor,i da ga treba znati obuzdati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljujem i ja volim ovaj model iz 2005 kolega ga je imao novog dosta sam ga vozio stvarno mi je ostavio prelep utisak,vozio bi ga pa nek baca ulje gde mu je volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 682 Napisano Februar 21, 2009 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Imao 2007 godište brutalan ali ga jako volim i opet bi ga posedovao....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imao 2007 godište brutalan ali ga jako volim i opet bi ga posedovao....................... Smekerski nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan e moj Ivane,nema nista od ovih zelenih!!! mani se , kupi hondu i nema da brines!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ima jos ljudi koji ga cole,nisam jedini :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...