Mrme 0 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki Z750 2008. godiste,presao 12800 km,crne boje,nove gume Metzeler sportec m3. Motor je prosle godine kupljen kod Mimota u Beogradu i redovno je servisiran i ima servisnu knjizicu i tri kljuca. Motor je pod garancijom do aprila 2010. godine.Motor nema ogrebotinu,a slike postavljam sutra. Zamene ne dolaze u obzir. Cena:5400 eur Informacije na tel.063/63-62-62 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra je motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da mi das broj, da se cujes sa mojim ocem, u vezi prodaje motora. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan za pohvalu kako je ocuvan............ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki Z750 2008. godiste,presao 12800 km,crne boje,nove gume Metzeler sportec m3. Motor je prosle godine kupljen kod Mimota u Beogradu i redovno je servisiran i ima servisnu knjizicu i tri kljuca. Motoru istice registracija u aprilu,al cu je produziti tako da kupac ima registrovan motor godinu dana. Kupcu motora ostaje da uradi redovan servis na prolece,a takodje mogu to napraviti i ja uz neku korekciju cene. Motor je pod garancijom do aprila 2010. godine.Motor nema ogrebotinu,a slike postavljam sutra. Zamene ne dolaze u obzir. Cena:5400 eur E jbg. a ja poceo praviti Crash Pad za tvoj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki Z750 2008. godiste,presao 12800 km,crne boje,nove gume Metzeler sportec m3. Motor je prosle godine kupljen kod Mimota u Beogradu i redovno je servisiran i ima servisnu knjizicu i tri kljuca. Motoru istice registracija u aprilu,al cu je produziti tako da kupac ima registrovan motor godinu dana. Kupcu motora ostaje da uradi redovan servis na prolece,a takodje mogu to napraviti i ja uz neku korekciju cene. Motor je pod garancijom do aprila 2010. godine.Motor nema ogrebotinu,a slike postavljam sutra. Zamene ne dolaze u obzir. Cena:5400 eur E jbg. a ja poceo praviti Crash Pad za tvoj motor. Ma uklopicemo ga i na ovaj novi nekako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za svaku pohvalu, licno video i ko ga kupi ce se navoza. Pozdravljam vlasnika i srecno sa novom makinom. P.S. kako te sluze rukavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Covece zasto prodajes savrsen motor??? Motor ti je stvarno lutka, da burazer ima 18 god, i da ima iskustva sa motorima, odmah bi trgovali... Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Covece zasto prodajes savrsen motor??? Motor ti je stvarno lutka, da burazer ima 18 god, i da ima iskustva sa motorima, odmah bi trgovali... Srecno sa prodajom Zato sto stize jos savrseniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za svaku pohvalu, licno video i ko ga kupi ce se navoza. Pozdravljam vlasnika i srecno sa novom makinom. P.S. kako te sluze rukavice. Pozdrav i tebi,evo tek sam sad video ovu poruku.Rukavice su odlicne,bez zamerki,sluze me odlicno. Oglas jos uvek aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci napustas nasu sektu.Druze sta uzimas sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan znaci napustas nasu sektu.Druze sta uzimas sada Nasao sam odlicnog gsxr-a 600,skoro novog,pa ako prodam ovog mog,a Suza ne pobegne,onda vas napustam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to ganjaš onog Čaruginog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to ganjaš onog Čaruginog? Ne,ne nije taj u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato,Novi Sad je bogatiji za jednog crnog zekana.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...