Grnca 1604 Napisano Jun 7, 2025 Vinyl rider, 874 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kao u naslovu, nov mesh fresh guzni podmetač koji osim udobnosti - ladi porodični nakit i drži ih u optimalnoj temperaturi. Univerzalan, kvalitetan, neophodan za dužu vožnju. Ja lično koristim Tucano i Iron Jias. Nov nekorišćen 3000 , podložno dogovoru Može viber sms 0638456079 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1604 Napisano Jun 7, 2025 Vinyl rider, 874 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Može LOCK , ode u BG !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 284 Napisano Jun 7, 2025 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se nabavi? Mozda bi uzeo ja za zenu i mene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1604 Napisano Jun 7, 2025 Vinyl rider, 874 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Vitez Koja je napisao: Gde ima da se nabavi? Mozda bi uzeo ja za zenu i mene Trenutno u SRB znam za MotoBike Kac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...