DaNiro 51 Napisano Jun 5 U prolazu, 81 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, potreban mi je savet u vezi uvoza motora iz i registracije. Buduci da se vracam u zemlju posle 10 godina zivota u inostranstvu planiram i da donesem svoj motor sa sobom, pa me zanima da li cu imati problema oko registracije i homologacije buduci da je na motoru instaliran full akra sistem? Motor u pitanju je Ktm Superduke 1290 2015to godiste. Dobio sam COC od dilera takodje. Hvala na savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 120 Napisano Jun 5 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče carinjenja, izduv je nebitna stvar. Što se tiče pregleda za potrebe dobijanja uverenja Uverenja tu je bitno da li izduv ima homologacijsku oznaku ili ne, od pomoci je i ako imas sertifikat od proizvodjaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 51 Napisano Jun 5 U prolazu, 81 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, midnightdk said: Što se tiče carinjenja, izduv je nebitna stvar. Što se tiče pregleda za potrebe dobijanja uverenja Uverenja tu je bitno da li izduv ima homologacijsku oznaku ili ne, od pomoci je i ako imas sertifikat od proizvodjaca. Hvala na informacijama, imam originalni izduv, ponecu ga sa sobom za svaki slucaj. Akrapovic koji je na motoru je evolution sistem, nema homologaciju koliko ja znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...