GoranTini 319 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan ohoho, vidim da ce i ove godine biti lepih turica. Ja sam ZA, samo ako nije tvrdi off, i u tom slucaju cu cuvati prase u kampu, tako da cu sigurno biti od koristi. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo imate ovdje na ovom linku nekoliko slika od ljudi koji su bili. Mislim da nije puno zahtjevno... http://www.nolimitbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gasho LEGENDO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan IMAM JEDNU LIJEPU VIJEST,OCRTAO SAM MARSUTU ALI CALE ME JE PREKINUO I KAZE DA JEDAN DIO PUTA KOJI JE IPAK OBILJEZEN NA KARTI DA GA NEMA,ON DOSTA DOBRO POZNAJE BJELASICU JER SE BAVI LOVOM... TAKO DA CU JA MORATI DA OBUJEM TRKACICE ILI KRPLJE I DA ODEM DA IZVIDIM SITUACIJU KAKVA JE ILI DA TRAZIM NEKOG KO POZNAJE JOS BOLJE BJELASICU DA MI KAZE DA LI TAJ DIO PUTA POSTOJI. POSTAVIT CU OVU MARSUTU PA CE SIGURNO BITI IZMJENA I TO UBRZO. AKO NESTO BOLJE UGLEDATE JAVLJAJTE OBAVEZNO,VIDIO SAM I JA DOSTA POTENCIJALA U NEKIM MARSUTAMA ALI HOCU DA CUJEM I VASE MISLJENJE... ljudi nema sanse da mogu opet da ubacim ovu mapu. CHARUGA kako si ti ubacio tu mapu,non stop mi izbacuje da je datoteka prevelika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Bravo hellboy... Postavi temu i na nolimit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ljudi nema sanse da mogu opet da ubacim ovu mapu. CHARUGA kako si ti ubacio tu mapu,non stop mi izbacuje da je datoteka prevelika He,he pa i mi matori nesto znamo na kompu.....salim se ...hostuj je negde i onda taj njen link ubaci ovde izmedju .....neznam dali sam dobro napisao ali prekopiraj to img...a gde su tacke stavi link...tako ce se mapa prikazati ovde bez obzira na velicinu....ako zapne posalji mi na mail pa cemo postaviti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Al ste neki,primoravate me da dajem motor u oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan M a R k o: Al ste neki,primoravate me da dajem motor u oglas. Pa pozuri sa trazenjem,tura je sve blize I BLIZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan M a R k o: Al ste neki,primoravate me da dajem motor u oglas. Pa pozuri sa trazenjem,tura je sve blize I BLIZE Jbg motor je u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo velikog dela rute... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja,samo mramo malo sacekat da bi putevi bili bez smetova,ali ko god dodje odusevit ce se.usput ko voli domacu hranu kao ja, na bjelasici je na svakom koraku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Evo siskog jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan sve je ovo super samo sto srbijanci nece da dodju ovako daleko tu je zec možda če neki iz Slovenije doči.....tek onako da se malo provoza,pojede,itd......ako primate ove iz "dežele" naravno... okvirni datum bi bio poželjan, pošto bi se trebao isplanirati godišnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan HONDA XL 50 ovo je covjek koji je ove relacije prosao stotinama puta,a imam I druga koji je prepjesacio I uz duz I poprijeko. Znaci na Nebojsu-Beba(HONDA XL 50) cu sada sve da svalim da on organizuje a ja cu ovako sa strane po nesto da ubacim .Bebo daj jos predloga,sta,kad,gdje???Ocekujem od tebe da ces sve dobro isplanirat,ne zelim da ti namecem bavezu ali mislim da to volis,a ako nemas kad onda cemo te ja I dule kontaktirat za po nesto sto ne budemo znali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ne primamo,ljudi to da li primamo toga,ovoga,noga odmah da vam kazem da su vam to suvisna pitanja jer primamo svakog,niko nije nikom na teretu,sto nas je vise to ce bolje druzenje I vece uzivanje biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobronamjerni ljudi.Boki bit cemo u kontaktu da se bolje organizujemo da docekamo bracu bajkere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobronamjerni ljudi. Slazem se kao nadam se I ostali bajkeri. Ajde da odredimo neki priblizan datum kad bi to mogli organizovat da bi se ljudi pripremali lagano za ovu nevidjeno lijepu turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Na par mjesta ima snijega i do juna,ali ni to nije problem.Mi smo na nekim mjestima morali da preguramo motore,ali to isto pricinjava zadovoljstvo.bilo je i grudvanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Bebo postavi koju sliku sa Bjelasice da vide ljudi o cemu se radi. Ako ti ne umijes da postavis posalji meni mail-om pa cu ih ja postavit I daj neki priblizan datum kad mislis da je najljepse otic sobzirom da cemo nocit jednu ili dvije noci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan To majstori, svaka cast... Dajte da to bude negdje u julu ili avgustu, jer ja ovu moju mrcinu ne mogu gurati kroz snijeg ili ne daj boze kroz blato... Sto se tice domace hrane, tu sam prvi... Bio sam u Konobu kod Vlahovica neki dan, vrlo fino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi malo je nezgodno oko utvrdjivanja vremena.To je planina,nebi trebalo da bude snijega u julu,mada sve je moguce.Ali i ako bude nije to toliko strasno.Za prenociste ko kako voli.Najljepse je u satorima kao na siskom jezeru posto je voda blizu,ali ima i drugih idealnih mjesta.Naravno ko to ne voli ima i planinarski dom ima i vikendica,sve varjante su izvodljive.Ima toliko toga da se ljudi opuste i da uzivaju u voznji svojih ljubimaca. bobo ne smanjuj mi kubikazu moje makine,kavih 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Malo zagrijavanja,taj dan je bila kisa kisa kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ovo se mora probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan O, da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Pustit cu jos slika,planina je tako lijepa pogotovo oko jula samo ponesite dobre kamere,sa mnogoooo piksela da se uhvate te sve boje prirode divljine.Ko voli vozit makadamom planinarskim putevima pravi je dozivljaj,tek tad osjetite off masine,kako brekcu u brdima.Ja sam prije vozio suzukija GSX 750F.Kupio sam ga u Hamburgu i vozio ga do Berana,ali sam tek onda vidio gresku.Tolike planine,ljepota,a ja do kraja asvalta i onda kraj.Sad vozim hondu xl500,samo zbog planina,a imamo ih kolko volis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...