Jump to content

Moto Zajednica

🏍️ U RITMU SLOBODE – POZIV NA FESTIVAL (Kosjerić, 7. Jun)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: XT1200Z

Prijatelji, ljudi dobre volje,

U subotu, 7. Juna, svi putevi vode u Kosjerić na FESTIVAL SLOBODE!

Dan kada se okupljamo – da pokažemo da ne pristajemo na nepravdu, da verujemo u solidarnost, da osećamo da se stvari moraju menjati.

📍 Gde?

• Kosjerić, gradski poligon.

📅 Kada?

• Subota, 7. Jun, od 12:00 do 20:00

🎶 Šta nas čeka?

• Dobra muzika, govori, umetnički performansi, zajedništvo – ritam slobode koji svi nosimo u sebi.
  • Bez stranačkih simbola. Bez govora mržnje. Ne smemo prekršiti izbornu tišinu!

Samo ljudi koji dišu zajedno.

Ponesite dobru volju i veliko srce.
Vidimo se u Kosjeriću – jer ćutanje više nije opcija!

Za sve informacije, možete pisati ovde u temi, ili privatnu poruku.

Vidimo se!

Ritamslobode.thumb.jpg.2077fd98bc88489acbcc3669654f02fd.jpg

• Sviđa mi se 18
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Enduro

Drugari, ne bi bilo loše da malo napumpamo ovu situaciju.

Da ne bude zabune, festival je kompletno u organizacija studenata iz Kosjerića.

Neće biti političkih konotacija jer je predizborna tišina, ali smisao skupa je jasan.
Kosjerić je mali i zaista je u gadno sosu zbog izbora 8. juna. Bajkera je ovde malo i svaka podrška je dobrodošla. Ima najava za dolaske sa više strana, priključite se, pomozite, podržite sad kad je najpotrebnije. 🙏

Promenio član profesorkosmosic
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 3

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Planiram sa 2 drugara da krenem u subotu u 12 iz BG, bicemo tamo i subotu i nedelju pa se druzimo.

Ako ima neka organizacija za nedelju sta moze da se pomogne, pucajte...

• Sviđa mi se 4

Pre 1 sat, Vaske4s je napisao:

Planiram sa 2 drugara da krenem u subotu u 12 iz BG

Biće dosta ljudi iz Beograda (a bogami i sa drugih strana). Planiran je kolektivni smeštaj u praznoj hali (stiropor kao podloga + vreća). Za subotu ćemo objaviti organizaciju ovde. Za nedelju, ko ne bude u toku, organizovaćemo se u subotu na licu mesta (da bi i mi znali ukupan broj sa kojim raspolažemo).

Moj broj je 069 660 551. Sve što treba, tu sam.

• Sviđa mi se 6

Pre 3 sati, Vaske4s je napisao:

samo nas navedite sta treba da radimo

I mi čekamo detalje. Kao što rekoh, što ne bude u temi, biće na licu mesta (kontakt imate). 🫡

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

@VRC 8xDruže moj i kolega na 2točka,život je pun opasnosti.Svaki put kad sedamo na naše ljubimce je opasno,pa opet sedamo i ne bojimo se nego daj vetar u kosi(u mom slučaju u bradi).Nema straha,biće što biti mora🍷

• Drug član, 1772 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer
Pre 4 sati, VRC 8x je napisao:

Daćete im jednostavan povod da ponište izbore (mada ne znači da neće svakako biti poništen iz bilo kog drugog fiktivnog razloga)

A da li možeš da predvidiš šta onda biva, nakon poništavanja izbora na kojima su izgubili - pretpostavljam, jer zašto bi ih u suprotnom poništavali?

• Podržavam 1

• Drug član, 1173 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Ako dođe do poništavanja izbora to će biti zbog reakcije naroda na pokušaj manipulacije na izborima a nikako zbog rezultata. Ako ih niko ne spreči ovo će biti krađa na izborima epskih razmera.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Podržavam 1

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: /-
A da li možeš da predvidiš šta onda biva, nakon poništavanja izbora na kojima su izgubili - pretpostavljam, jer zašto bi ih u suprotnom poništavali?
Iskustvo nas je naučilo da postoji barem 1000 načina da nikada ne saznamo stvarne rezultate izbora. Može prvo da se ide na odugovlačenje i ponavljanje na samo nekoliko izbornih mesta. Može da se odugovlači bez obzira na rezultate jer nas je iskustvo takođe naučilo da im nije u interesu rešavanje krize. Na kraju ministarstvo može da uvede prinudnu upravu u te 2 opštine posle nekoliko meseci.

Pre 13 sati, VRC 8x je napisao:

Daćete im jednostavan povod da ponište izbore

Svesni smo opasnosti, zato još uvek razmišljamo koliko ljudi će biti uključeno i na koji način. 

Pre 1 sat, Interceptor BP je napisao:

epskih razmera.

Ovo do sada što su uradili je nezapamćeno u ovim krajevima. Mogu samo da zamislim na dan izbora šta će biti. 

• Sviđa mi se 2

• 4_tocka_i_karoserija, 2121 postova
  • Motocikl: -
pre 52 minuta, VRC 8x je napisao:

Iskustvo nas je naučilo da postoji barem 1000 načina da nikada ne saznamo stvarne rezultate izbora. Može prvo da se ide na odugovlačenje i ponavljanje na samo nekoliko izbornih mesta. Može da se odugovlači bez obzira na rezultate jer nas je iskustvo takođe naučilo da im nije u interesu rešavanje krize. Na kraju ministarstvo može da uvede prinudnu upravu u te 2 opštine posle nekoliko meseci.

Ako postoje kontrolori na izbornim mestima (a postoje), saznaće se za sve eventualne malverzacije.

Ne mogu da zamislim da im to prođe.

Pre mogu da očekujem da dobiju izbore.

• Haha 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

@VRC 8x Sta je tvoj predlog?

I na osnovu cega si zakljucio da cemo im dati povod da poniste izbore kad jos, kao sto vidis, ne zna se ni sta je plan i konkretna akcija?

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1772 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer
Pre 1 sat, VRC 8x je napisao:

Mislim da se poslednjih meseci i nedelja formiraju nova iskustva koja mogu biti veoma poučna za aktere potencijalnih izbornih nepravilnosti, da ne kažem krađe. Naravno, ukoliko su sačuvali imalo racia i osećaja za realnost. 

• Sviđa mi se 1

• Strucnjak, 1657 postova
  • Motocikl: CRF300L
19 hours ago, Jack Daniels said:

slika

Molim vas da obrisete sliku koja bez konteksta moze samo da nanese stetu kolegama. Hvala na razumevanju.

Promenio član DjordjeMijailovic

• BJB Maxi Scooter Club, 6247 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Kolege, molim vas da ne objavljujete skrinšotove privatnih prepiski barem bez saglasnosti svih učesnika prepiske. To samo može naneti štetu. Hvala.

• Hvala 3

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Izvinjavam se,moja greška.Samo sam hteo kolege da upozorim na učestalost ovakvih događaja.U nedelju prilikom blokade Gazele kolegi su prešli preko stopala pri nasilnom pokušaju prolaska.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 926 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Moje mišljenje je da bi u Zaječaru mogli da padnu, a da će u Kosjeriću dobiti "izbore" ali sa znatno manjim udelom nego na poslednjim kada su imali oko 70% glasova. Tako može doći do toga da obe strane budu zadovoljne rezultatima koji su svima lakmus za parlamentarne izbore.

Ja sam odlučio da idem u Kosjerić u subotu, lokalnim putevima preko Rume, Šapca i Valjeva jer auto-put ne podnosim a dobro je i da se u svim mestima vidi neka veća ili manja kolona bajkera u protestu. Rezervisao sam smeštaj odlično ocenjen (celu vikendicu za 4-5 osoba) u jednom selu na 6-7 km od Kosjerića za nekih 6.300 din ukupno (znači za četiri osobe niti 1.600 din po čoveku). Dobro je jer ima mogućnost otkaza do petka pa neka se jave oni koji bi da uskoče u ovaj smeštaj...

Ovo je ta vikendica....

WWW.BOOKING.COM

Objekat Studenac Mionica je smešten u gradu Ševrljuge, u regiji Centralna Srbija i nudi balkon.

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 6

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja