Stojjce 4 Napisano Maj 29 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, imam da kazem problem ako je ovo uopste problem sa mojoj Yamahom, ovako, kada saltam u nizu bez medjugasa menjac je nekako tvrd i cuje se klik kada upadne, sa medjugasom upada bez problem, u visu brzinu ulazi bez problema, znaci problem je samo kad hocu u nizu bez medjugasa, jel zna neko sta moze da bude? I ako ima vez, dok stojim u mestu i motor radi u drugu jedva udje, nesto zalupa(trrrrrrr) i saltalica krene da udara gore dole i onda upadne u brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 626 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce u drugu iz mesta? Proveriti da li kvacilo lepo i skroz odvaja, ako je potrebno podesiti sajlu. Zategnutost lanca je takodje bitna. Probaj sa nekim drugim uljem, ne znam koje sipas sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...